82 éves lett a divat császára, Giorgio Armani: íme, a 3 kedvenc idézetünk tőle!

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
fashion week divattervező Giorgio Armani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma élő egyik legismertebb divattervező hatalmas karriert tudhat magáénak. Miután orvosi tanulmányait megszakította, kirakatrendezőként, majd a milánói La Rinascente áruház férfidivat-osztályának egyik beosztottjaként dolgozott. 

A legnagyobb sztárok rajonganak ruháiért és viselik kitörő örömmel mesés kreációit: ő tervezte pédául Albert herceg és felesége esküvői ruháját is, majd az esküvőre is meghívást kapott.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Armani nem nézi jó szemmel azokat a nőket, akik megnagyobbíttatják a melleiket, és a túl sokat kondizó férfiakat sem. "Szerintem azok a férfiak néznek ki jól, akik foglalkoznak a testükkel, de nem túl izmosak" - mondta Armani, aki a szilikonmellű nők mellett sem ment el szó nélkül, és egész egyszerűen idiótaságnak nevezte a mellnagyobbítást.

Egy kis mellnek nem kell naggyá változni. A nőknek pedig inkább kíváncsinak kellene lenniük az öregedésre, nem pedig kétségbeesetten küzdeni, hogy fiatalok maradhassanak."

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Íme, a 3 kedvenc idézetünk tőle:

"Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád."

"Divatos holmikat bárki vehet magának, stílust azonban nem."

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.