Másfél milliós ruhát tett tönkre Gigi Hadid

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
medence Gigi Hadid reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem önszántából tette mindezt a szépség, hanem egy munka kedvéért.

Az 5000 dolláros, azaz közel másfél millió Forintos Dolce and Gabbana ruha lett egy kreatív fotós áldozata. Gigit ugyanis az egyik legnépszerűbb hollywoodi étteremben fotózták, amikor a fényképész fejéből kipattant egy ötlet, és megkérte a lányt, ugorjon fejest a vízbe.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

A szemtanúk szerint Giginek tetszett az ötlet, és sellőlányként vetette bele magát a medencébe. Kreatív gondolat volt, az egyszer biztos, Gigi azonban gyorsan elhagyta a medencét, mert a rengeteg flitter a ruhán nem lehetett épp pillekönnyű...A fotózásról készült képeket itt megnézheted!

/1501/Gigi_2015122133847

Drámaiság és rengeteg játék – Művészi darabok az haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-parizsi-haute-couture-divathet-legkulonlegesebb-darabjai.htmlMiért imádjuk az haute couture-t? Mert kedvenc tervezőinket még a hordhatóság elve sem korlátozza: mindenféle kötöttség nélkül, szabadon szárnyalva, kizárólag a művészetnek adózva terveznek szebbnél szebb kreációkat, amelyek az esztétikumnak a hétköznapokban kevésbé ismert, magasabb fokát nyújtják. Nézzük, melyek voltak a legizgalmasabb kreációk a 2016-os őszi-téli párizsi haute couture divathéten! TrendAFPÍgy sminkelj, ha Rák a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160711-igy-sminkelj-ha-rak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Rák havában születtél. Trend--Íme a csodaszer, amitől ragyogóan szép Blake Lively és Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-kokusz-csodat-tesz-ezzel-szepulnek-a-sztarok.htmlMéregdrága kencék helyett a világsztárok egy természetes alapanyagra esküsznek. TrendOrigoTücsi köldökig érő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20160711-tucsi-nem-szegyenlos-koldokig-ero-dekoltazst-villantott.htmlA szexi szépség már korábban is sokat megmutatott magából, ám most igazi dívaként, tökéletes outfitben pózolt. TrendOrigo82 éves lett a divat császára, Giorgio Armani: íme, a 3 kedvenc idézetünk tőle! http://www.life.hu/trend/20160711-giorgio-armani-szuletesnapos-82-eves-lett-a-divatmogul-legismertebb-divattervezo.htmlA ma élő egyik legismertebb divattervező hatalmas karriert tudhat magáénak. Miután orvosi tanulmányait megszakította, kirakatrendezőként, majd a milánói La Rinascente áruház férfidivat-osztályának egyik beosztottjaként dolgozott. Trend--Intim szőrtelenítés? Erre figyelj!http://www.life.hu/trend/20160708-egyre-tobb-no-szortelenit-intim-testtajain.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy szeméremszőrzete jól fésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.