Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyarán

Forrás: Dreamstime -
esküvő szépségápolás menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. 

Ahhoz, hogy egész nap ragyogóan üde és friss legyen az arc, a bőrtípusnak megfelelő kényeztetésre van szükség. Az arctisztítás után tonizáljuk, majd hidratáljuk a bőrt, hagyjuk, hogy a krém megpihenjen.

Esszenciális olajokat használva pillanatok alatt energizált és ragyogó lesz a bőr szerkezete, csak ez után jöhet a bőrtökéletesítő primer,

ami egy láthatatlan bőrszerkezet-javító krém. Használatától egységesebb, tartósabb lesz majd a smink.

Forrás: Dreamstime

Az alapozóválasztás ebben az esetben is fontos. Jó, ha tartós, jó minőségű, ám az bőrtípustól függ,
hogy krémes vagy folyékony alapozót választunk. Az arcszín egységesítése után jöhet az arcformázás, árnyékolás: highlighterrel kiemelve az arc szép részeit az arcformától függően.
De fény kerülhet a szemzugba, szemöldökcsontra, arccsontra, orrnyeregre is. Ezt jó alaposan össze kell dolgozni a bőrszínnel, egészen addig, amíg eltűnnek az éles kontúrok. Még mielőtt lefixálnánk, krémpirosítóval élénkítjük az arc közepét kontúrmentesen, finoman a halánték irányába satírozva. Lágyan, transzparens púderrel érdemes fixálni.

Forrás: Dreamstime

A csábítás legfontosabb kelléke kétségkívül a szem hangsúlyozása.

Ez az arc legmeghatározóbb része, ezért körültekintően először a szemöldököt kell szépen megformázni, majd élénkíteni, színét a hajtő színéhez igazítani, szépen kifésülve száliránynak megfelelően. Csak ez után jöhet a szemfestés: tartós szemhéjkrémet használunk alapnak, majd szemhéjpúderekkel még intenzívebbé lehet tenni a szemsminket.

Finom pasztellárnyalatokat, földszíneket és fényeket érdemes erre a különleges alkalomra használni.

Forrás: Dreamstime

A szempillákat természetes hatású szempillaspirállal fessük ki. Az ajkakat fontos kicsit felpuhítani ajakápolóval, majd leitatni a felesleget. Ezután enyhén lealapozzuk, majd kialakítjuk az ajakformát egy ajakkontúr-ceruzával, és az egész felszínén elsatírozzuk a ceruzát, így biztosítva egy tartós alapszínt az ajaknak. Végül jöhet is a rúzs!

Egy papírzsepivel érdemes felitatni a felesleget, majd egy szétszedett, vékony papírzsepin keresztül lepúderezni a felesleget. Ezután pedig jöhet még egy réteg rúzs, így garantáltan tartós lesz.

Ha ezt a technikát macerásnak tartod, válassz tartós vagy matt ajakrúzst. Ha minden kész, érdemes átnézni a sminket, és a végén sminkfixálóval stabilizálni.

A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de egyéb izgalmas trendek is várnak rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.