Akarja őt még bárki kritizálni? Teljesül Gigi Hadid álma

Gigi Hadid modell Vogue
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stephanie Seymour és Rebecca Romijn korábban keményen kritizálta a modellt, most azonban biztosan nagyot néznek, amikor megpillantják Gigit az amerikai Vogue címlapján. 

Gigi Hadid tavaly azt mondta, élete álma, hogy angyalként lépdelhessen a Victoria's Secret fehérneműcég égisze alatt. Ez 2015 végén sikerült is, most azonban kiderült, volt még egy hatalmas vágya a modellnek - ez pedig egy amerikai Vogue címlap.

Forrás: Vogue US

Hadid kisasszonynak most már tényleg minden álma valóra vált. Ő pózol ugyanis a lap augusztusi címlapján az olimpia bajnok tízpróbázó Ashton Eaton oldalán.

Forrás: Vogue US

Az interetet felrobbantotta a fotó: 300.000 ember lájkolta egy órán belül a képet Gigi oldalán. Később ráadásul Victoria Beckham is posztolt Instagram oldalán képet Gigiről, aki az ő általa tervezett ruhában is pózol az egyik fotón.

Forrás: Vogue US

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.