stílusmustra Kristen Stewart Rumer Willis Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meglepő részletek, a furcsa megoldások, a villantások és a botrányos fellépőruhák hete volt ez. De nézzük meg mindezt képekben!

Meglepő részletek

Laura Whitmore a Star Trek legújabb részének európai premierjén jelent meg egy csodás fehér, aszimmetrikus ruhában. Az övén egy érdekes részlet bújik meg: egy jaguárnak vagy gepárdnak tűnő díszítő elem, ami kissé furcsa összhatást eredményez. Blake Lively egy virágokból kirakott pamacsokkal gazdagított rövid ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A várandós celebnő még ezt is tökéletesen tudta viselni.

Laura Whitmore, Blake Lively Forrás: Northfoto,AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Érdekes megoldások

Sofia Boutella szintén a Star Trek premierjének vörös szőnyegén jelent meg egy meglepő darabban. A fekete csipkeruha alá csak egy bugyit vett a színésznő, ami megosztotta a divatrajongókat. Talán egy térd fölé érő alsószoknya jobb választás lett volna. A síelő legenda, Lindsey Vonn csillogó nadrágjához egy furcsa palásttal érkezett, amit még Superman is megirigyelt volna tőle. A meglepő az egészben, hogy nem is állt rosszul neki.

Sofia Boutella, Lindsey Vonn Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Akiknek nem sikerült

Kristen Stewart újra csalódást okozott, kissé barokkos, tüllel, bőrrel, fodrokkal kombinált ruhája nem volt a legjobb választás. A héten a másik kevésbé jól sikerült outfitet Zendaya mutatta be. Az amúgy igencsak jó ízléssel megáldott énekesnő ezúttal szexi bőrnadrágjához egy hatalmas masnit vett fel.

Kristen Stewart, Zendaya Forrás: AFP, Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

Akik mellbedobással kerültek be


Rumer Willis és Kara Del Toro voltak a hét dekoltázskirálynői. Míg Demi Moore és Bruce Willis lánya még a diszkrétebb változatot mutatta be, addig Kara Del Toro elég sok mindent kitett.

Rumer Willis, Kara Del Toro Forrás: Northfoto,AFP

Kinek a mellbedobása jön be jobban?

Britney Spears és a fellépőruhák

Ezen a héten kicsit kikacsingattunk a vörös szőnyegről, ugyanis sokadszorra jönnek szembe velünk azok a fotók, amelyeken az egykori tinibálvány, Britney Spears látható koncert közben. Tény, hogy az énekesnő teste sokat változott az elmúlt évekhez képest, amikor is kissé elhanyagolta magát, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a színpadi látvány mindig valami többet, látványosabbat, csillogóbbat igényel, de Britney Spears túlmegy a határon. Úgy látszik, ő is azon sztárok táborát erősíti, akik soha nem tanulnak meg öltözködni.

Britney Spears Forrás: Northfoto
5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--Last minute fürdőruha-vadászat – Te már megtaláltad az igazit?http://www.life.hu/trend/20160713-last-minute-furdoruhavadaszat.htmlMég előtted áll a nyaralás, és eddig időd sem volt beszerezni az új fürdőruhát? Most segítünk eligazodni a kínálatban, hogy a lehető legjobb fazonban tündökölhess a vízparton! TrendOrigoDrámaiság és rengeteg játék – Művészi darabok az haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-parizsi-haute-couture-divathet-legkulonlegesebb-darabjai.htmlMiért imádjuk az haute couture-t? Mert kedvenc tervezőinket még a hordhatóság elve sem korlátozza: mindenféle kötöttség nélkül, szabadon szárnyalva, kizárólag a művészetnek adózva terveznek szebbnél szebb kreációkat, amelyek az esztétikumnak a hétköznapokban kevésbé ismert, magasabb fokát nyújtják. Nézzük, melyek voltak a legizgalmasabb kreációk a 2016-os őszi-téli párizsi haute couture divathéten! TrendAFPIntim szőrtelenítés? Erre figyelj!http://www.life.hu/trend/20160708-egyre-tobb-no-szortelenit-intim-testtajain.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy szeméremszőrzete jól fésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Trend--Stílusteremtők, úttörők, botránykeltők – Ők a világ legtrendibb transzneműi!http://www.life.hu/trend/20160711-botranyosak-vagy-stilusosak-ok-a-vilag-legtrendibb-transznemui.htmlRengeteg mítosz él körülöttök, pedig ők úgy érzik, nem sokban különböznek másoktól, ők is csak egyet akarnak: boldog embernek lenni. De mégis kik ők, a divatvilág legstílusosabb transznemű női? Most kiderül! TrendAFPA ritka bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow a hét szépehttp://www.life.hu/trend/20160708-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kristen-stewart-naomi-campbell-paris-hilton-winnie-harlow.htmlA klasszikus és az extrém csipkemegoldások mellett a csillogás sem maradt el ezen a héten. Az abszolút kedvencünk a vitiligo nevű bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow outfitje lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.