Nagymamából bombanő, pattanásos tinédzserből szépségkirálynő, fiúból díva – Sokkoló átalakulások, amelyekhez "csak" sminket használtak!

szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha nem is gondolnánk, hogy a sminkelés valójában mekkora fegyver a kezünkben. Az persze egyáltalán nem dicséretes, ha valaki a szép arcát bújtatja el egy halom smink alá, de aki jól és ízlésesen használja ez a fegyvert, az tényleg csodákra képes.

A tinédzserek rémálma

Nem is olyan régen vált híressé az amerikai Katie Snooks, aki vloggerként vállalta fel durván aknés bőrét követői előtt, és persze meg is mutatta, hogyan képes mindezt eltüntetni.

A sminkelős videói mellett egyébként olyat is találni a videómegosztó portálokon, ahol napról napra dokumentálja az arcbőrének állapotát, erőt adva ezzel azoknak a fiataloknak, akik hasonló problémával élnek, és nap mint nap hasonló látvány fogadja őket reggel a tükörbe nézve. A fiatal lány rengeteg pozitív megerősítést kap kommentekben. Úgy látszik, valamennyit már fejlődött a kommentkultúra másfél év alatt, annyival korábban tűnt fel ugyanis Ashley VanPevenage, aki őszinte kitárulkozására megalázó sorokat kapott válaszul.

Ashley smink nélkül és sminkkel Forrás: Instagram/Ashley VanPevenage

A fiatal lány Instagram-oldalán osztotta meg magáról az előtte-utána fotót, ami heves kommentcunamiba torkollott. Ashley végül egy videóban reagált minderre, ahol kifejtette, mennyire elment az önbizalma a gonoszkodó megjegyzésektől, és csak nagy nehezen tudta magában lerendezni a dolgot. Mi volt a végső konklúzió? "Rájöttem, hogy nekem nem számít az emberek véleménye, mindenkinek joga van ahhoz, hogy gyönyörűnek érezze magát a saját bőrében. Nem számít, mi van kívül, az egyedüli fontos dolog az az, hogy te ki vagy valójában."

Nem csak a húszéveseké a világ

Néhány hónapja ismertük meg a 80 éves horvát nagymama, Livia történetét is, akit sminkes unokája, Tea Flego varázsolt át. Az idősek otthonában élő néniből egy csapásra bombanő lett, aki azt mondta, rég érezte magát ennyire fiatalnak. Ezért pedig mindenképpen megérte ez a kis játék.

Lívia nagyi megfiatalodása Forrás: Instagram/teaflego

Fiúkból lányok

Sminkkel nemcsak pattanásokat tüntethetünk el vagy fiatalodhatunk akár évtizedeket is, néhányan még nemváltásra is képesek a segítségével. A belső díva felszabadítása a célja azoknak a fiúknak, akik a sminkelésben élik ki szenvedélyüket, majd az Instagramon osztják meg egymással elképesztő átalakulásukat.

A smink varázsa - ugyanaz a személy, két különböző élet Forrás: Instagram/torriinn

Tipp

Bármire is használnád a sminkkészletedet, a világ legnagyobb sminkbakijairól szóló válogatásokba igyekezz soha nem bekerülni.
Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság fokozására lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigo5 tiltólistás ruha esküvőrehttp://www.life.hu/trend/20160713-tiltolistas-ruhak-eskuvore.htmlMár nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. Trend--Intim szőrtelenítés? Erre figyelj!http://www.life.hu/trend/20160708-egyre-tobb-no-szortelenit-intim-testtajain.htmlEgyre több nő gondoskodik arról, hogy szeméremszőrzete jól fésült legyen, sokan pedig egy az egyben megszabadulnak a szőrszálaktól. Trend--Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Trend--A szemüveg öltöztet, főleg egy ütős sminkkelhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-szemuveg-oltoztet-foleg-egy-utos-sminkkel.htmlSzemüveges vagy, de nem tudod, hogyan tündökölj benne? Várady Polett most megmutatja, milyen sminket készíts, hogy a szemüveg valóban öltöztessen. Trend--Stílusteremtők, úttörők, botránykeltők – Ők a világ legtrendibb transzneműi!http://www.life.hu/trend/20160711-botranyosak-vagy-stilusosak-ok-a-vilag-legtrendibb-transznemui.htmlRengeteg mítosz él körülöttök, pedig ők úgy érzik, nem sokban különböznek másoktól, ők is csak egyet akarnak: boldog embernek lenni. De mégis kik ők, a divatvilág legstílusosabb transznemű női? Most kiderül! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.