Dögös! Kulcsár Edina egy perc alatt öltözött át a Magyarország Szépe műsorban

szépségkirálynő Kulcsár Edina Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 nyertes királynője természetesen ott van a Magyarország Szépe döntőjében. Énekelt is, zsűrizik is, és persze sebtiben át is öltözött.

Nézitek a Magyarország Szépét? 1 percem volt átöltözni, ezért egyelőre csak ezzel a képpel tudok nektek szolgálni! Remélem tetszik! Az utolsó pillanatban kaptam ezt a gyönyörű ruhát, nevezetesen ma hajnalban! Ezúton is köszönöm szépen a Tv2 stylistjainak - írta ki Edina.

Majd egy szelfit is készített zsűritársaival:

Így lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság fokozására lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigoSokkoló dekoltázst villantott az Amerikai pite sztárja, Tara Reidhttp://www.life.hu/trend/20160717-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-sokkolo-dekoltazst-villantott-az-utcan.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már arról, milyen durván néz ki az utóbbi években az egykor hamvas Tara.Trend--Tatár Csilla gyönyörű ruhában keresi Magyarország szépéthttp://www.life.hu/trend/20160717-tatar-csilla-musorvezto-gyonyoru-ruhaban-keresi-magyarorszag-szepet.htmlKulcsár Edina és a Hoolingans közös dalával elstartolt a Magyarország Szépe szépségverseny.Trend--Kristen Stewart botrányosan festett – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160714-heti-stilusmustra-szerepel-benne-blake-lively-kristen-stewart-rumer-willis.htmlA meglepő részletek, a furcsa megoldások, a villantások és a botrányos fellépőruhák hete volt ez. De nézzük meg mindezt képekben! TrendOrigoVajna Timi Spanyolországban rázza a rongyothttp://www.life.hu/trend/20160716-vajna-timi-es-baratnoi-bikiniben-tancolnak-egy-hajon-spanyolorszagban-nyaralas.htmlVajna Timi éppen Spanyolországban nyaral, ahogy ez a Instára feltöltött fotóiból is kiderül. Trend--7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20160712-simktermekek-amit-mindenkeppen-vigyel-magaddal-nyaralasra.htmlNyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.