Meglepő, de Irina Shayk ezúttal egy szál bikiniben sem szexi

Forrás: Instagram/Irina Shayk -
Irina Shayk modell Bradley Cooper bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni, hogy a világ egyik legkeresettebb modelljéről nemrég még azt írtuk, hogy ő az, aki mindenben szexi. Nos, most egy olyan kép látott napvilágot, amelyen egy bikiniben feszít, ennek ellenére mégsem nyerte el a tetszésünket.

Valami nem stimmel mostanság a Victoria Secret modell körül: Irináról nemrég Wimbledonban készültek találgatásra okot adó fotók, ugyanis a szépség elkezdett sírni a rangos tenisztornán. Végül, ahogyan az lenni szokott, jött a cáfolat és a modell elárulta, miért könnyezett.

Forrás: Instagram/Irina Shayk

Most viszont újabb fordulóponthoz érkeztünk, és hihetetlen, de megdőlt az az örökérvényű szabály, hogy Irina mindig jól néz ki. A vasárnap készült képeken ugyanis egy falatnyi fürdőruhában, szerelmével, Bradley Copoperrel élvezi az olaszországi vakációt, ám egy elég érdekes dolog landolt a fején. Ha kíváncsiak vagytok a képekre, itt megnézhetitek őket!

Tücsi köldökig érő dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20160711-tucsi-nem-szegyenlos-koldokig-ero-dekoltazst-villantott.htmlA szexi szépség már korábban is sokat megmutatott magából, ám most igazi dívaként, tökéletes outfitben pózolt. TrendOrigoHihetetlen! Kate Hudson ruhája talán még a színésznőnél is szebbhttp://www.life.hu/trend/20160708-kate-hudson-ruhaja-talan-meg-a-szinesznonel-is-szebb.htmlFantasztikusan sikerült a Fendi új kollekciójának bemutatója a római Trevi-kútnál. A divatcég idén ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját, az eseményen pedig mindenki ott volt, aki számít: Kate Hudson például egy varázslatos ruhában tündökölt. Trend--Lányok, jobb, ha leültök! Kiderült, hogy mi a nyár legszexibb őrülete!http://www.life.hu/trend/20160707-a-nyar-legszexibb-orulete-a-hascsik.htmlA napokban egy új trend látott napvilágot, amelynek láttán még a nem létező hasi csíkunk is remeg a nevetéstől. Ezzel pedig le is rántottuk a leplet a legújabb nyári őrületről: az izmainknak hála a hasunkon függőlegesen kirajzolódó vonalról. TrendOrigoKukkants be a világ legpinkebb emberének világába!http://www.life.hu/trend/20160705-kukkants-be-a-vilag-legpinkebb-emberenek-vilagaba.htmlAz biztos, hogy 52 éves nő szemüveg nélkül is rózsaszínben látja a világot: pink ruhákat visel, pink házban lakik, ráadásul még a kutyája is pink.TrendOrigoJennifer Lopez minél idősebb, annál szexibbhttp://www.life.hu/trend/20160628-jennifer-lopez-szepsege-meg-mindig-vetekszik-a-huszonevesekevel.htmlA latin popdíva megjelenése mindenkit sokkolt, már a szó legjobb értelmében, ugyanis a képek alapján J-Lo bármelyik húszévessel versenybe szállhatna. Trend--A Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra csúnya photoshop-baki áldozata letthttp://www.life.hu/trend/20160621-a-vilaghiru-modell-priyanka-chopra-a-photoshop-aldozata-lett.htmlA netezők szerint az indiai Maxim magazin egy kissé túlzásba vitte a Photoshoppot, és egy műanyag babát varázsoltak a gyönyörű Priyanka Chopra-ból. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.