Halott divattervező bőréből készült táska és kabát sokkolja az internetet

fashion week bőr fotó kabát táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő kollekcióval kellett előrukkolnia a Central Saint Martins divattervező iskola diákjának: az elkészült darabok mind a nemrég elhunyt Alexander McQueen bőréből készültek. 

A tervező, Tina Gorjanc tényleg a halott divattervező bőréből készített divattárgyakat. A fiatal dizájner a génmanipulációra, illetve az emberi DNS-sel való visszaélés lehetőségére kívánt rámutatni a megdöbbentő ötletével. A táskák például úgy készültek, hogy Gorjanc megszerezte McQueen DNS-ét, méghozzá a tervező egykori kollkeciójából. Ezután egy bőrszövetet hozott létre az elhunyt mester DNS-éből - írja a Dezeen.

Forrás: Instagram/defianczine

Bár a darabok kereskedelmi forgalomban nem lesznek kaphatóak, Tina Gorjanc egy tényleg meglehetősen érdekes problémára világított rá.

Pucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFPÍgy lehetsz trendi menyasszony 2016 nyaránhttp://www.life.hu/trend/20160712-ilyen-a-trendi-menyasszonyi-smink-2016-nyaran.html2016-ban az esküvői smink érzékien természetes. A fényes bőrt highlighttal fűszerezzük, az ártatlanság érzékeltetésére lágy, pasztell tekintetet varázsolunk. TrendOrigoTatár Csilla gyönyörű ruhában keresi Magyarország szépéthttp://www.life.hu/trend/20160717-tatar-csilla-musorvezto-gyonyoru-ruhaban-keresi-magyarorszag-szepet.htmlKulcsár Edina és a Hoolingans közös dalával elstartolt a Magyarország Szépe szépségverseny.Trend--Sokkoló dekoltázst villantott az Amerikai pite sztárja, Tara Reidhttp://www.life.hu/trend/20160717-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-sokkolo-dekoltazst-villantott-az-utcan.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már arról, milyen durván néz ki az utóbbi években az egykor hamvas Tara. Trend--7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20160712-simktermekek-amit-mindenkeppen-vigyel-magaddal-nyaralasra.htmlNyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. TrendOrigoA szemüveg öltöztet, főleg egy ütős sminkkelhttp://www.life.hu/trend/20160712-a-szemuveg-oltoztet-foleg-egy-utos-sminkkel.htmlSzemüveges vagy, de nem tudod, hogyan tündökölj benne? Várady Polett most megmutatja, milyen sminket készíts, hogy a szemüveg valóban öltöztessen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.