Cara Delevingne új frizurát vágatott nyár közepére

hajvágás Cara Delevingne fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell úgy döntött, itt az ideje megszabadulnia hosszú tincseitől. 

Ha az ember lánya szupermodell, nem kérhet csak úgy új frizurát a fodrásznál. Cara a minap a Comin Con-on mutatta be hosszú bubifrizuráját, ami feltehetően nem kevés egyeztetés következménye volt.

Az angol modellnek jópár centit vágtak a hajából, de ez is szuperjól áll neki, ráadásul ez a fazon 2016-ban hatalmas sláger!

Cara előtte és utána Forrás: AFP

Cara egészen biztosan tisztában van azzal, melyek a legmenőbb hajtrendek idén nyáron. Ha még te is hajvágás előtt állsz, less rá cikkünkre, hátha beleszeretsz valamelyik bohókás, könnyen beszárítható fazonba!

Nagymamából bombanő, pattanásos tinédzserből szépségkirálynő, fiúból díva – Sokkoló átalakulások, amelyekhez "csak" sminket használtak!http://www.life.hu/trend/20160717-a-legdurvabb-sminkes-atalakulasok.htmlNéha nem is gondolnánk, hogy a sminkelés valójában mekkora fegyver a kezünkben. Az persze egyáltalán nem dicséretes, ha valaki a szép arcát bújtatja el egy halom smink alá, de aki jól és ízlésesen használja ez a fegyvert, az tényleg csodákra képes. TrendOrigoJennifer Aniston nyári szettje egyszerű és nagyszerűhttp://www.life.hu/trend/20160722-igy-fest-jennifer-aniston-nyari-ruhaban-amalfi-partoknal.htmlA színésznő Olaszországban forgat, a stílusa pedig egészen más, mint amit megszokhattunk tőle. Trend--7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160717-divathobortok-amelyeket-nem-sirunk-vissza-a-kilencvenes-evekbol.htmlA 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. TrendOrigoMicsoda lábak! Zimány Linda égig érő combokat villantotthttp://www.life.hu/trend/20160721-a-dogos-zimany-linda-egig-ero-combokat-villantott.htmlZimány Linda különleges fotóval rukkolt elő! Sokak örömére a modell egy divatfotó kedvéért ismét kamerák elé állt. Trend--Tücsi tudja, mitől döglik a légy: álomszettben a dögös műsorvezető http://www.life.hu/trend/20160721-tucsi-szettjetol-leesett-az-allunk-micsoda-idomok-a-csinos-sportmusorvezeto-igy-jarkal.htmlA ghá­­nai szár­­ma­­zású Ayree Cla­u­­dia Dedei, vagyis Tücsi, egy igazi nehézbom­­bá­­zó­. Facebookján pedig újra és újra bebizonyítja ezt. TrendOrigoMihalik Enikő és Palvin Barbi ismét együtt - gyönyörűek!http://www.life.hu/trend/20160720-mihalik-eniko-es-palvin-barbi-kozos-kepen.htmlIsmét együtt fotózkodott hazánk két legismertebb szupermodellje. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.