Debreczeni Zita vízre pattant: dögös bikiniben a magyar szépség

fotó dögös Debreczeni Zita vízpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar fotós igazán különleges helyet választott a pihenésre: jelenleg Abádszalókon tölti a jól megérdemelt nyaralását, méghozzá egy nem akármilyen szettben. 

Debreczeni Zita és Gianni pár nappal ezelőtt még Olaszországban andalogtak, melyről igen romantikus képek is készültek. A pár a jelek szerint újra hazatért, a fiatal modell pedig kihasználta a jó időt, és azonnal vízre is pattant. A gyönyörű modellből lett fotós még mindig nagyon dögös és ezt nem is fél megmutatni. A rajta lévő forró naci és fekete bikini nem bíz semmit a véletlenre. Zita formás lábai és idomai jól kivehetőek fotón.

#tb #hungary #abadszalok #csapcsebeach #sup #summer #lascana ☀

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

A szexi sztár nem mindennapi pörgös életet él. Nemrég pedig szinte felrobbantotta az internetet az a felvétel, melyet a dögös híresség töltött fel az Instagram-oldalára: Zitát Budapest utcáin a Szex és New York-ból ismert Mr. Biggel hozott össze a sors, sőt még egy közös fotó is belefért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.