barna szem szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudod, milyen szín harmonizál a legjobban a barna szemedhez? Várady Polett most elárulja!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Kerti partira készülsz? Így készíts hozzá dögös sminket!http://www.life.hu/trend/20160725-dogos-smink-kerti-partira.htmlA nyár a szabadtéri programok ideje. Egy csodás hangulatú kerti partit is érdemes szervezni, és ha az előkészületekkel már megvagy, akkor jöhet a ruha és a smink. TrendOrigoSokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha is láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásokba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20160717-trukkok-amivel-tartosabb-lesz-nyaron-a-smink.htmlBizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Trend--7 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160717-divathobortok-amelyeket-nem-sirunk-vissza-a-kilencvenes-evekbol.htmlA 90-es évek elképesztően gazdag azokban a tárgyakban, amelyeken ma már sírva röhögünk, de annak idején megőrültünk értük. Különösen igaz ez az akkoriban kialakult divathóbortokra, amelyek szerencsére örökre a 90-es években maradtak. TrendOrigoSzőrtelenítés a strandképes testért: így csináld!http://www.life.hu/trend/20160713-szortelenites-a-strandkepes-testert.htmlA nemkívánatos szőr eltávolításának egyik bevált módja a gyantázás, amellyel – legalább is egy darabig – biztosítható a selymesen sima bőr. A bőrgyógyász szerint azonban a gyantázást is megfelelően kell végezni ahhoz, hogy elkerülhetők legyenek a problémák. TrendOrigoPucér fenék és kikacsingató punci – Az elmúlt hónapok legnagyobb villantásaihttp://www.life.hu/trend/20160715-popsik-cicik-puncik-az-ev-eddigi-legnagyobb-vllantasai.htmlTúl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.