Nyári dinnyemánia – Varázsold kedvenc gyümölcsödet a körmödre!

manikűr Nyár dinnye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár színpompás gyümölcsei közül sokunk kedvence a lédús, finom dinnye. Varázsoljuk hát a körmeinkre is ezt a vidám mintát, amivel garantáltan trendi kacsóink lesznek.

Amire szükséged lesz: alaplakk, zöld, rózsaszín és fekete színes körömlakkok, fehér díszítőlakk, pontozó, fedőlakk. Az alaplakk száradása után első lépésként fesd ki a körmöd a zöld és a rózsaszín lakkokkal a képen látható módon.

Forrás: Esztergályos Viktória

Miután teljesen megszáradt a színes réteg, a gyűrűsujjadon lévő zöldre ívesen fess rá egy réteg rózsaszínt.

Forrás: Esztergályos Viktória

Fehér díszítőlakkal húzz vékony csíkot a két szín találkozásánál, követve az ívet.

Forrás: Esztergályos Viktória

A rózsaszín felére fekete körömlakkal és pontozóval fess apró magokat. Nem kell szabályos pöttyöknek lenniük.

Forrás: Esztergályos Viktória

Száradás után, egy réteg fényt adó fedőlakk, és el is készült a cuki, dinnyés manikűr.

Forrás: Esztergályos Viktória

Eszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!

Itt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához.
Tanulj tőlük! Ők a fiatal modellnemzedék legnagyobb sminkmágusaihttp://www.life.hu/trend/20160728-gigi-hadid-axente-vanessa-giorgia-may-jagger-a-fiatal-modellnemzedek-legnagyobb-sminkmagusai.htmlGigi Hadid, Axente Vaness,a Georgia May Jagger – napjaink legtöbbet foglakoztatott szupermodelljei, akiktől érdemes ellesni egyet s mást. Mindhárman a kilencvenes évek szülöttei, akik pillanatok alatt berobbantak a köztudatba. A legnagyobb tervezők kedvenceik ők és a legrangosabb nemzetközi magazinokról mosolyognak ránk. Természetesen kőkemény munka van mögötte, hogy ma a legkeresettebb modellek között tartják őket számon. De mi lehet a titkuk? TrendOrigoBrutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoody sztárok számára mindenesetre biztosan. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszülett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFP7 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el a munkahelyedenhttp://www.life.hu/trend/20160727-divatbakik-amiket-semmikeppen-ne-kovess-el-a-munkahelyeden.htmlMég akkor is, ha dress code nem szabályozza, hogy pontosan mit kell viselned a munkahelyeden, érdemes néhány íratlan szabályt betartani. Különösen igaz ez nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk igencsak lazán felöltözni. Trend--Így sminkelj barna szemhezhttp://www.life.hu/trend/20160726-igy-sminkelj-ha-barna-szemed-van.htmlNem tudod, milyen szín harmonizál a legjobban a barna szemedhez? Várady Polett most elárulja! Trend--Ez a világ legtündéribb ruhatára – Less be a 3 éves György herceg gardróbjába!http://www.life.hu/trend/20160725-less-be-a-3-eves-gyorgy-herceg-gardrobjaba.htmlTradíció, hagyománytisztelet és egy kis csibészség – ez jellemzi György herceg ruhatárát, legalábbis azt a részét, amit a hivatalos programok alatt láthattunk belőle. A kis trónörökös, aki a napokban ünnepelte 3. születésnapját, újra és újra elbűvölt minket a ruhácskáival (is), így itt az ideje számbavenni őket. Trend--Sokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.