Így fest smink nélkül A szürke ötven árnyalata sztárja

fotó színésznő Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dakota Johnson egy igazi szépség. A világsztár ritkán mutatkozik smink nélkül, most azonban kivételt tett, méghozzá a rajongók kedvéért. 

A sztárok egyre több olyan képet osztanak meg magukról melyen alig, vagy semmilyen sminket nem viselnek. Így tett most a A szürke ötven árnyalata sztárja is, aki egy vörösszőnyeges parti előtt lőtt magáról egy képet. A színésznő éppen A sötét ötven árnyalata című filmet forgatja, mely előreláthatólag 2017. februárjában kerül a hazai mozikba. Az amerikai sztár smink nélkül is ragyog. Tényleg. Nézd csak meg te is!

When the carpet matches the drapes AND the sweet hue of exhaustion under your eyes

Dakota Johnson (@dakotajohnson) által közzétett fénykép,

Máris itt A sötét ötven árnyalata első előzetese: Videó!

2017. február 10-én érkezik a mozikba A szürke ötven árnyalata folytatása, A sötét ötven árnyalata. Egy teaser előzetest már összedobtak hozzá.

Brutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoodi sztárok számára mindenesetre az. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszületett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFP7 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el a munkahelyedenhttp://www.life.hu/trend/20160727-divatbakik-amiket-semmikeppen-ne-kovess-el-a-munkahelyeden.htmlMég akkor is, ha dress code nem szabályozza, hogy pontosan mit kell viselned a munkahelyeden, érdemes néhány íratlan szabályt betartani. Különösen igaz ez nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk igencsak lazán felöltözni. Trend--Tilos a fürdőruha, a meztelen felsőtest Dubrovnik belvárosábanhttp://www.life.hu/trend/20160726-tilos-a-furdoruha-a-meztelen-felsotest-dubrovnik-belvarosaban-penzbirsaggal-sujtjak-aki-megszegi.htmlA jövőben pénzbírsággal sújtja Dubrovnik azokat a turistákat, aki meztelen felsőtesttel vagy fürdőruhában sétálnak a történelmi belvárosban - erről fogadott el határozatot a városi tanács.TrendOrigoSokkoló celebtrendek 1. rész - A legrémesebb cipők, amiket valaha láttunkhttp://www.life.hu/trend/20160725-a-legremesebb-cipok-amiket-valaha-is-lattunk-sztarokon.htmlA sztárok bizony gyakran esnek túlzásba. Nem is csoda, hiszen sokan keresik a feltűnést, és szeretnek egy kicsit különcök lenni. Ebből pedig néha borzalmas dolgok sülnek ki. Nézzük az elmúlt idők legdurvább celebcipőit. Trend--Szőkére váltott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/trend/20160723-szokes-haja-lett-gaspar-evelinnek.htmlA celebcsemete külseje lassan teljesen átalakul. A nagy fogyása után most a hajszíne is megváltozott a Gáspár lánynak. TrendOrigoEmily Ratajkowski alakjára nincsenek szavak: nézd meg a sztár formás idomait http://www.life.hu/trend/20160722-emily-ratajkowski-dogos-bikiniben-mutogatja-magat-igy-fest-a-szexi-modell-foto.htmlSzavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.