19 évvel Diana halála után – Ezt az egy dolgot bánja Harry herceg

lélek haláleset Diana hercegnő mentális egészség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki emlékszik arra a szörnyű augusztusi napra, amikor az akkor 36 éves Diana hercegnő végzetes balesetet szenvedett Párizsban. Sokszor és sokan beszéltek és írtak a történtekről, egyvalaki azonban sosem nyilatkozott szívesen ezzel kapcsolatban. Ő pedig a Diana kisebbik fia, Harry.

Harry herceg a napokban úgy nyilatkozott, hogy az édesanyja az egyik legnagyobb példaképe. Azt reméli, hogy minden, amit a magánéletükben és a nyilvánosság előtt tesznek bátyjával, Vilmossal, büszkeséggel tölti el őt. Egyetlen dolgot bán csak, amit ma már másképpen csinálna édesanyja halála óta: beszélnie kellett volna az őt ért veszteségről. Több jótékonysági rendezvényen is találkozott olyan emberekkel, akiket hozzá hasonló tragédia sújtott, akik szintén egy szeretett személyt veszítettek el, mégsem tudott senkinek megnyílni.

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

"Nagyon bánom, hogy soha senkivel nem beszéltem erről" - nyilatkozta a BBC-nek. Harry most már úgy látja, hogy teljesen rendben van, ha az ember szenved, mindaddig, amíg beszélni is tud róla: "Ez nem gyöngeség. Pont azt tartom gyengeségnek, amikor az embernek problémája van, de nem ismeri fel, és nem próbálja megoldani."

Harry egyik barátja azonban nemrégiben arról beszélt a sajtónak, hogy a herceg azért fojtotta magába érzéseit az édesanyja halálával kapcsolatban, mert nem akarta az apját, Károlyt és annak új feleségét bosszantani.

14 kilót fogyott - Erre a diétára esküszik Adelehttp://www.life.hu/trend/20160731-14-kilot-fogyott-igy-dietazott-az-enekesno-adele.htmlTöbb áldozatot követelt egy lőfegyveres támadás Texasbanhttp://www.life.hu/news/20160731-lofegyveres-tamadas-a-texasi-austinban-sok-aldozat.htmlŐrizetbe vettek egy testvérpárt Belgiumban - merényletre készültekhttp://www.life.hu/trend/20160731-orizetbe-vettek-egy-testverpart-belgiumban-merenyletet-terveztek-dzsihadistak-voltak.htmlVideón a halálugrás - 7620 méter magasról ugrott le ejtőernyő nélkülhttp://www.life.hu/news/20160731-ejtoernyo-nelkuli-ugras-7620-meter-magasrol-egy-haloba-a-vilagon-eloszor-luke-aikins.htmlKigyulladt, majd lezuhant egy hőlégballon - Rengeteg halotthttp://www.life.hu/news/20160731-lezuhant-egy-kigyulladt-holegballon-texasban-16-utassal-nincsenek-tulelok.htmlTizenhét érmet hoznak haza a magyarok Rióbólhttp://www.life.hu/news/20160731-olimpia-rio-2016-tizenhet-ermet-josolt-az-ap-hirugynokseg-magyarorszagnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.