A hónap sminktrükkje: éld át a 70-es évek glamourját

Forrás: Tumblr -
szépségápolás smink Glamour sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogyan ragyogj a nyár utolsó hónapjában? Éld át a 70-es évek glamourját Larion Oscar tanácsai szerint!

Az arctisztítás után hidratálj. Ügyelj rá, hogy olyan kozmetikumot válassz, ami megtartja bőröd szerkezetében a nedvességet, így fesztelenül légies lesz a sminked.

A sminked rugalmasságát fokozhatod, ha egy bőrtökéletesítő, pórusminimalizáló báziskrémet teszel fel, hisz a nagy melegben kitágulnak pórusaink.

Forrás: Dreamstime

5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminked

Bizony nemcsak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ezután jöhet a kedvenc BB krémed, ami egységes, üde arcszínt biztosít. Finoman púderezd le a T-zónát, majd a nyár legszebb, terrakotta árnyalatú arcpirosítójával élénkítsd az orcáidat. A mozgó szemhéjadra satírozz egy kis fahéj árnyalatú szemhéjpúdert, a mélyítő vonaltól a szemöldökig pedig a terrakotta pirosítót tedd fel. A szempillatövedet hangsúlyozd egy szép, vékony, fekete tusvonallal.

Forrás: Tumblr

Ezután jöhet a csillogás: tegyél a szemzughoz és az arccsontodra egy kis aranyló fényű highlightert, ami káprázatosan mutat a napbarnított bőrödön.

Szemhangsúlyosabbá teheted megjelenésedet, ha élénkíted a szemöldököd színét. Arra ügyelj, hogy a szemöldökceruza vagy szemöldökpor színe harmonizáljon a hajtöved színével, és az élénkítés után alaposan fésüld ki a felesleget.

Forrás: Dreamstime

Ajkad érzékiségéhez válaszd a fahéj árnyalatot. Kontúrozd ajkaidat, majd satírozd ajkaid egészére a természetes hatású ajakceruzát. Harmonizáló színű ajakrúzzsal töltsd fel ajkaidat, ha imádod a csillogást, akkor válassz egy vizes hatású, ultrafényes szájfényt. Ragyogj természetesen!

7 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásra

Nyaraláskor érdemes alaposan átnézni, mire is van szükség. Mivel úgyis rengeteg holmit viszünk, ahol csak lehet, minimalizáljunk. Nézzük, melyek azok a sminktermékek, amik feltétlenül veled kell hogy menjenek az utazásra. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.