Suri Cruise igaz nő lett: csinos kis díva vált Tom Cruise lányából

fotó Suri Cruise kislány Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. A kis sztárcsemete le sem tagadhatná, hogy kik a szülei. 

A 10 éves Suri, akiről a múltkor megállapítottuk, hogy égig érő lábai lesznek, kiköpött édesanyja. Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermekét a minap kapták lencsevégre, ahogy édesanyjával sétál New Yorkban. A kislány igazi divatdiktátor: maga választja ki az öltözékét, és ügyesen párosítja az összeillő darabokat. Az egykori hisztis sztárcsemetéből bájos kis díva lett, aki ügyesen utánozza a nagyobbak stílusát.

Forrás: T Jackson/AKM-GSI/AKM/GSI Media/Tyja
Lionel Messi új frizurája felrobbantotta az internetet: így fest most a világsztár http://www.life.hu/trend/20160725-lionel-messi-szoke-lett-a-sportolo-uj-hajszinre-valtott-a-rajongok-kiakadtak.htmlMessi fodrásza a közösségi oldalán ismerte el, hogy a sztár az ő tanácsára szőkült be. A rajongók már most kiakadtak a fotók láttán. TrendAFPHoppá! Kiss Ramóna így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160802-kiss-ramonatsmink-nelkul-fotoztak-a-morning-show-studiojaban.htmlA Barátok közt színésznője egy rövid időre leváltotta Balázst, és ő vezette a Morning Show-t Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett. A közösségi oldalon is maradt nyoma annak a reggelnek, a fotókon Rami smink nélkül pózol. TrendOrigoBrutális kínzótechnikák, avagy Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtthttp://www.life.hu/trend/20160728-brutalis-kinzotechnikak-avagy-hollywood-szepsegtrukkjei-a-plasztika-megszuletese-elott.htmlA plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoodi sztárok számára mindenesetre az. Talán nincs is olyan sztár, aki ne eszközölt volna magán kisebb-nagyobb változásokat. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszületett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. TrendAFPTanulj tőlük! Ők a fiatal modellnemzedék legnagyobb sminkmágusaihttp://www.life.hu/trend/20160728-gigi-hadid-axente-vanessa-giorgia-may-jagger-a-fiatal-modellnemzedek-legnagyobb-sminkmagusai.htmlGigi Hadid, Axente Vanessa, Georgia May Jagger – napjaink legtöbbet foglalkoztatott szupermodelljei, akiktől érdemes ellesni egyet s mást. Mindhárman a kilencvenes évek szülöttei, akik pillanatok alatt berobbantak a köztudatba. A legnagyobb tervezők kedvencei ők, és a legrangosabb nemzetközi magazinokról mosolyognak ránk. Természetesen kőkemény munka van amögött, hogy ma a legkeresettebb modellek között tartják őket számon. Mi lehet a titkuk? TrendOrigoNapi cukiság: Beyoncé és kislánya egyforma szettben utaztak Párizsba http://www.life.hu/trend/20160727-parizs-beyonce-es-blue-ivy-osszeoltoztek-egy-kep-kedveert-cuki-foto.htmlA sztár 4 éves kislányával közösen pózolt egyforma Gucci ruhában. Már most látszik, hogy Blue Ivy is igazi díva lesz! TrendOrigoDebreczeni Zita vízre pattant: dögös bikiniben a magyar szépség http://www.life.hu/trend/20160726-debreczeni-zita-bikiniben-igy-fest-a-magyar-szepseg-a-vizen-dogos-foto.htmlA magyar fotós igazán különleges helyet választott a pihenésre: jelenleg Abádszalókon tölti a jól megérdemelt nyaralását, méghozzá egy nem akármilyen szettben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.