Több a közös Lady Gagában és Michelle Obamában, mint gondolnád

ruha Michelle Obama Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első ránézésre nem igazán van hasonlóság a first lady és a pophercegnő között. Valami azonban mégiscsak akad...

Nemrég kiderült, hogy a ruhák terén mindkettőjüknek hasonló az ízlésük. Na nem arra gondolunk, hogy Obama asszony is szereti a holdjárókat, a nyers marhabőr ruhákat és az áttetsző holmikat...Gaga mostanában ugyanis igazi díva a vörös szőnyegen, és nagyon hasonló ruhát viselt a februári Oscar-gálán, mint amilyet a minap a first lady választott.

Forrás: AFP

A kreációk tervezője Brandon Maxwell, akiért mindkét híresség rajong, Gagának például az egyik legjobb barátja. Michelle Obama a napokban viselte ezt a kreációt, amikor a Fehér Házba látogatott Szingapúr elnöke, Lee Hsien Loong és felesége, Ho Ching.

Mindkét ruha mellrésze abszolút hasonló stílusú, és meg kell hagyni, mindkét nőn remekül mutattak a tervező ruhái.

Mi ez a frizura? Ryan Lochte a hajszínével sokkol a riói olimpián http://www.life.hu/trend/20160803-ryan-lochte-olimpikon-uszo-hajszinevel-sokkol-a-rioi-olimpian.htmlAz amerikai úszó nem csak a rengeteg edzéssel készült fel az ötkarikás játékokra. Trend--Kozso zavaros kiírásban tudatta rajongóival: lesz tincse!http://www.life.hu/trend/20160802-kozso-ujra-megmutatja-tincset-facebook-oldalan-tudatta-rajongoval-egy-osszefuggestelen-posztban.htmlAki szemfüles, az megfigyelhette, hogy mostanában Kozso sapka, kalap, vagy kednő alatt rejtegeti haját, és a kincset érő tincsét. Az énekes - aki több botrányt is szolgáltatott az elmúlt hónapokban - összefüggéstelen posztban tudatta rajongóit nemes tartozékának helyzetéről. Trend--7 alkalom, amikor North West sokkal trendibb volt náladhttp://www.life.hu/trend/20160801-north-west-legtrendibb-ruhai.htmlKi lehetne trendibb, mint az a kislány, aki már egyéves korában az első sorból nézhette a párizsi divathét legjobb bemutatóit? Szívesen cseréltünk volna ekkor Kim Kardashian és Kanye West lányával, de nemcsak ezért irigyeljük: milliós ruhatárának egy-két darabját is szívesen elfogadnánk. TrendOrigoHoppá! Kiss Ramóna így fest smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160802-kiss-ramonatsmink-nelkul-fotoztak-a-morning-show-studiojaban.htmlA Barátok közt színésznője egy rövid időre leváltotta Balázst, és ő vezette a Morning Show-t Vadon Jani és Rákóczi Feri mellett. A közösségi oldalon is maradt nyoma annak a reggelnek, a fotókon Rami smink nélkül pózol. TrendOrigoHű, de kínos! Nyári ruhabaki Lindsay Lohan-módrahttp://www.life.hu/trend/20160802-lindsay-lohan-kinos-divatbakit-vetett.htmlAz egykori tinisztár ismét tett róla, hogy címlapja kerüljön. Trend--Kylie Jenner bugyi nélkül, tapadós csipkedresszben sétáltatta meg formás idomaithttp://www.life.hu/trend/20160801-kylie-jenner-nagyon-dogos-fekete-szettben-mutatta-meg-alakjat.htmlHihetetlen, de a 18 éves celeblány simán kinéz 28-nak. Mi ez a ruha, Kylie? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.