Bikiniben vadított ÉNB Barbi

Forrás: RTL Klub -
szexi Éjjel-nappal Budapest bikini nyaralás RTL Klub ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi bikinis képekkel lepte meg saját magát és rajongóit az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja.

A szőke szépséget korábban is többször fotózták már, de ezekkel a képekkel most maradéktalanul elégedett.

Forrás: RTL Klub

„Horvátországban készültek a képek. Nagyon élveztem a napfényt és a tengert. Sokkal jobb volt itt fotózni, mint egy stúdióban. Készültem rá, több fürdőruhát is vittem magammal. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok! Egy ilyen gyönyörű helyen bármikor ismét szívesen lennék modell" – mondta Barbi, aki elárulta, vékony alakját minek köszönheti.

Forrás: RTL Klub

„Nincs titok, a szüleimnek köszönhetően szerencsés géneket örököltem. Nem sportolok rendszeresen semmit és az étkezésemre sem kell ügyelnem, mindig is ilyen vékony voltam" – mondta mosolyogva a szőke szépség.

Exkluzív beszámoló Andy Vajna születésnapjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-andy-vajna-producer-es-felesege-vajna-timi-extra-beszamoloja-andy-vajna-szuletesnapi-meglepeteserol.htmlA világhírű producert különleges ajándékkal lepte meg a felesége, Vajna Timi. A pár a meghitt születésnapi eseményről mesélt a Life.hu-nak. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A párkapcsolatom teljesen rendben"http://www.life.hu/sztarok/20160804-toth-vera-enekesno-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-gyerek-tehetsegkutatoban-lesz-csapatkapitany-a.htmlAz énekesnő nagy kihívás előtt áll, ugyanis csapatkapitányi feladatot lát majd el ősztől az RTL Klubon induló gyerek-tehetségkutatóban, a Kicsi óriásokban. TV + Sztárok--Sztárok, akik csúnyán megjárták – Debreczeni Zita és Tóth Vera is kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160803-debreczeni-zita-modell-toth-vera-enekesno-hien-varga-izabella-szineszno-dobo-kata-szineszno-kiakadt.htmlDebreczeni Zitát nemrég hatalmas veszteség érte: százezres követőtáborral büszkélkedő közösségi oldalát feltörték, de nem ő az egyetlen, akinek nevével visszaéltek. TV + SztárokOrigoSarka Kata elköltözött Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-sarka-kata-elkoltozott-ferjetol-hajdu-petertol-allitolag-egy-teherautonyi-holmival-tavozott-kata.htmlÁllítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoExtrém dologra vállalkozott a Barárok közt szépsége, Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-kiugrott-egy-repulogepbol.htmlMíg a szereplők többsége vélhetően jól megérdemelt nyaralásán pihen, Ramóna még ilyenkor sem áll le. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiderult-hogy-kik-kaptak-helyet-a-tv2-uj-tehetsegkutatojanak-zsurijeben.htmlŐsszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.