Így csinálj nappali sminkből partisminket

Forrás: giphy.com -
parti szépségápolás smink éjszaka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony előfordul, hogy a szoros napirend és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. 

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet a bőrtípusodnak megfelelően. Egységesítsd bőröd színét a kedvenc folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. A friss tekintet érdekében a mozgó szemhéjadra satírozz egy kis bézs árnyalatú szemhéjpúdert, majd egy természetes hatású fekete szempillaspirállal nyisd ki a tekintetedet. Ajkadra tegyél egy élénk színű ajakrúzst, és máris tökéletes a megjelenésed, ráadásul ezt pillanatok alatt átalakíthatod a napi hajtás után partisminkre. Ehhez először is permetezz egy kis termálvizet az arcodra, majd hagyd, hogy megszáradjon.

Forrás: giphy.com

A frissítő permetnek köszönhetően a meglévő alapsmink olyan lesz, mintha most készítetted volna.

A szem alatti területet világosítsd ki a bőrszínednél egy-két árnyalattal világosabb korrektorral, majd szépen dolgozd össze a bőrszíneddel, és finoman púderezd le. A bézs szemhéjpúder mellé satírozz egy kis hidegbarna szemhéjpúdert. Vízvonaladat alul-felül fekete szemceruzával élénkítsd. Szempilláidat dúsító szempillaspirállal teheted titokzatosabbá.

Forrás: giphy.com

A még kifejezőbb tekintet eléréséhez élénkítsd a szemöldököd színét a hajtöved színével harmonizáló árnyalatú szemöldökceruzával, de ügyelj rá, hogy ne legyen rajzos, szépen fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Orcáidat élénkítsd egy barackos árnyalatú arcpirosítóval. Ajkad érzékiségét fokozd dinnye- vagy barackos árnyalatú ajakrúzzsal, ha imádod a csillogást, akkor az ajakrúzs helyett válassz vizesen csillogó, pigmentekben gazdag szájfényt.

Az üde és ragyogó bőrért – Arcápolási tippek nyárra!

Nyáron is nagyon fontos a körültekintő arcápolás a korosztálynak, valamint a bőrtípusnak megfelelően. Fogadd meg Larion Oscar tippjeit!
Az internetről rendeltek menyasszonyi ruhát, és nagyon megbánták – Fotók!http://www.life.hu/trend/20160805-az-internetrol-rendeltek-menyasszonyi-ruhat-es-nagyon-megbantak-a-vasarlast.htmlAz internetes vásárlásnak rengeteg hátulütője van. Sajnos egyre több a megbízhatatlan oldal, ahonnan korántsem azt az árut kapjuk, amit a kép alapján kiválasztunk. Sokan pedig még a nagy napra is online rendelik meg az álomruhájukat, amit sokan meg is bánnak. TrendOrigoIsmeretlen pucér popsi lopta el a show-t a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160805-heti-stilusmustra-szerepel-benne-cara-delevingne-tara-reid-jessica-alba.htmlEzen a héten ízelítőt kaptunk abból, milyen egy Z kategóriás film premierje, és abból is, milyen az igazi popsivillantás. Következzenek a részletek! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Oroszlán a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160805-igy-sminkelj-ha-oroszlan-a-csillagjegyed-larion-oscar-tanacsai.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha az Oroszlán havában születtél. Trend--"Időtálló formaruhát terveztünk a mulandó trendekkel szemben" – Nézd meg a magyar olimpiai csapat formaruháját!http://www.life.hu/trend/20160802-a-use-unused-marka-ruhait-viselik-sportoloink-az-olimpian.htmlA 2016-os riói olimpia formaruháit a Use Unused tervezte. A Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, Szabó Bence korábban azt nyilatkozta: szerettek volna olyan irányba elmozdulni a sportolók megjelenését illetően, ami a korábban megszokottakhoz képest fiatalosabb, sportosabb, de mégis elegáns. Nézzük, hogy sikerült! Trend--Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül 1. részhttp://www.life.hu/trend/20160804-magyar-celebek-smink-nelkul-sarka-kata-horvath-eva-dukai-regina-nez-ki-jobban.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigo10 kultikus divatpillanat a Trainspottingbólhttp://www.life.hu/trend/20160803-trainspotting-stilus1996bol.html"Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy TV-t. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD lejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. Válaszd a fixkamatozású jelzálog-kölcsönt. Válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat. Válassz szabadidőruhát és hozzáillő sporttáskát..." – Ki hitte volna, hogy 20 évvel a kultikus film megszületése után újabb részt készítenek az alkotók: Renton, Spud, Beteg Fiú és Begbie 1996 után hamarosan visszatérnek a mozikba, így ideje feleleveníteni a régi élményeket. Lássuk, hogyan vett le a lábunkról annak idején a Trainspotting stílus. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.