Cristiano Ronaldo eddig is hiú volt, na de ennyire? Ilyet még nem láttál!

fotó körömlakk Cristiano Ronaldo focista sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves sportoló már sokszor bebizonyította, hogy igen sokat ad a külsejére. Most újabb elképesztő dologra derült fény a sztár hétköznapjairól. 

Cristiano Ronaldo rajongói valószínűleg egyszerre horkantak fel, amikor meglátták a sztárról készült képeket: a portugál sztár ugyanis festi a lábkörmeit. Az Instagramon lévő képen a sportoló egy rajongójával látható. Itt tűnt fel először a sajtónak, hogy Ronaldo bizony néha feketére keni a körmeit.

The toenails #cristianoronaldo #ronaldo #cr7 #fan #miami #florida #miamibeach

cr7worldwide (@cr7worldwide) által közzétett fénykép,

A futballistáknál rendkívül gyakori a lábkörmök sérülése, elszíneződése, amely ronda látványt nyújthat. Ilyenkor bizony jól jön egy-egy halványabb körömlakk, mely elfedi a csúnya sérüléseket. A keményebb kötésű rögbijátékosok között is bevett szokás a körömfestés. Egyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.