Mariah Carey csipkés cicifixben vonult – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Alessandra Ambrosio Mariah Carey sztárok stílus Nicole Scherzinger Rosie O Donnell Emily Ratajkowski Christina Milian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek ezen a héten sem tétlenkedtek: volt, aki visszafogott koktélruhában, volt, aki csipkés melltartóban, és volt, aki gyakorlatilag papucsban parádézott a vörös szőnyegen. De lássuk mindezt képekben!

Egy szoknya, egy nadrág – fehérben

Alessandra Ambrosio nemrég még St. Tropez-ban süttette hasát, és bikiniben hergelte a rajongóit – a brazil modellnek 35 évesen, két gyermek édesanyjaként is hihetetlen alakja van. A hét elején viszont már Rióban, az olimpia megnyitóján tette tiszteletét ebben a különleges fehér ruhában. Ugyancsak fehér outfitre szavazott Lewis Hamilton exe is, Nicole Scherzinger, csak ő ruha helyett a nadrág-crop top kombót választotta. Hogy jól döntött-e? Döntsd el, melyikük nézett ki vadítóbban!

Alessandra Ambrosio, Nicole Scherzinger Forrás: Northfoto

Kinek a ruhája jön be jobban?

Túl sok

A fekete egy igazi jolly joker: szinte mindenhez illik, szinte mindenkinek jól áll, és szinte minden alkalomra tökéletes lehet. (Esküvőre azért ne menj benne!) Az alábbi hölgyek azonban olyan tehetségesek voltak, hogy fekete outfitjüket is képesek voltak elbaltázni. Nincs oltári nagy baj egyik ruhával sem, de valahogy egyik sem az igazi, mindhármójuk megjelenése már-már a közönségesség határát súrolja. Az éppen sorozatsztárrá avanzsáló, 46 éves Mariah Carey úgy gondolta, jó ötlet lesz közszemlére tenni melltartóját; Jillian Rose Reed színésznő egyrészt kötözött sonkának öltözött (és nem, nem az alakjával van a probléma, egyszerűen a ruha stílusáról asszociáltunk erre első blikkre), másrészt ő sem átallott melltartóban végigvonulni a vörös szőnyegen; Christina Milian pedig hát, hű maradt önmagához. Az énekesnő egyébként is előszeretettel mutogatja bájait a nagyérdeműnek.

Christina Milian, Mariah Carey, Jilian Rose Reed Forrás: Northfoto, AFP

Ki volt közönségesebb?

Az értelmezhetetlen

Oké, Rosie O'Donnell nem az a kifejezett divatdiktátor-típus, és nem is kell annak lennie, de akkor is. Mi az a papucs?

Rosie O'Donnell Forrás: Northfoto

A legdögösebb

A lány, akinek már mindenki látta a mellét, ezúttal dögös vörösben hódított. Emily Ratajkowski egy krumpliszsákot is magára húzhatna, abban is elképesztően szexi lenne. Ratajkowski egyébként valószínűleg a saját mellei megszállottja, mert szinte nem készül róla olyan kép, ahol ne a dekoltázsa kapná a főszerepet.

Forrás: Northfoto
Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül - 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160805-dogosek-vagy-ijesztoek-magyar-celebek-smink-nelkul-2-resz.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigoExtrém orrkarikák és mellbimbópiercingek – Sztárok, akik imádják a testékszerekethttp://www.life.hu/trend/20160808-mellbimbopiercingek-es-extrem-orrkarikak-sztarok-akik-imadjak-a-testekszereket.htmlA hollywoodi sztárok jóformán egyfolytában feltűnést keltenek ruháikkal, frizuráikkal, félresikerült, vagy éppen tökéletesre sikerült sminkjükkel. Most azokat a celebeket szedtük össze, akik ezen túl piercingjükkel is meglepték már a világot. TrendOrigoTudjuk, hogy már unalmas, de Blake Lively még mindig gyönyörű kismamahttp://www.life.hu/trend/20160722-blake-lively-hosszu-combokat-es-terhespocakot-villantott-instagramon.htmlBlake Lively bikiniben mutatta meg terhespocakját, Blake Lively Cannes-ban szexiskedik, Blake Lively mindig mindenhol. A színésznő gyakorlatilag uralja az egész univerzumot. És ez így is van rendjén, hiszen a második gyermekével várandós Lively az utóbbi időben tényleg látványosan kivirult. Íme, hát egy újabb rész a Blake Lively-sorozatba. Trend--Mikor szeret már bele Leonardo DiCaprio Mihalik Enikőbe?http://www.life.hu/trend/20160722-mihalik-eniko-dogos-voros-szettje-leonardo-dicaprio-partijan.htmlDiCaprio helyében mi azonnal szerelmet vallottunk volna Mihalik Enikőnek. Vadítóan piros estélyiében egyszerűen káprázatosan nézett ki. TrendOrigoClaudia Schiffer rejtegeti az arcát - Ennyire megöregedett az egykori szupermodell?http://www.life.hu/trend/20160722-claudia-schiffer-szupermodell-rejtegeti-napszemuveggel-az-arcat.htmlAz 1980-as és 90-es években Claudia Schiffer uralta a divatvilágot Cindy Crawforddal, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel karöltve. Schiffert 17 évesen fedezték fel, néhány év múlva pedig már az egész világ a lába előtt hevert. A 45 éves egykori modell manapság viszont leginkább az arca rejtegetésével van elfoglalva. Trend--Cindy Crawford megállította az időt - 15 évet is letagadhathttp://www.life.hu/trend/20160604-cindy-crawford-alessandra-ambrosioval-kozos-kepet-posztolt.htmlNincs ember, aki első blikkre megmondaná, hogy a képen látható két szépség között 15(!) év korkülönbség van. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.