Gyönyörű nő lett Robin Williams kislányából!

Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Giulio Marcocchi -
halál színész Zelda Williams Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napra pontosan két évvel ezelőtt elhunyt Robin Williamsnek összesen három gyermeke született, két feleségtől. Zelda Williams a középső gyerek, és az egyetlen lány a családban, mára már gyönyörű nővé érett!

Robin Williams első gyermekének egykori dadusával esett szerelembe. 1989. április 30-án vette feleségül Marsha Garcest, aki már az esküvőn hat hónapos terhes volt közös gyerekükkel. Ennek a szerelemnek az egyik gyümölcse lett Zelda Williams, aki a színész egyetlen lánygyermeke és 1989. július 31.-én látta meg a napvilágot.

Robin Williams második feleségével és Zeldával Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Giulio Marcocchi

Zelda 25 éves volt, amikor két évvel ezelőtt ezen a napon elveszítette édesapját, Robin Williamst, aki 63 éves korában öngyilkos lett. Az egész családot és a világot is megrázta a színészóriás halála, lányának sem volt könnyű feldolgozni édesapja elvesztését. Zelda szintén a színészi pályát választotta, mára gyönyörű nő lett belőle.

Így sminkelj szülinapi bulirahttp://www.life.hu/trend/20160802-igy-sminkelj-szulinapi-bulira-varady-polett-videoja.htmlSzületésnapi partira készülsz? Várady Polett most megmutatja, hogyan csillogj a buliban! Legyél gyönyörű! Trend--Dögösek vagy ijesztőek? Magyar celebek smink nélkül - 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160805-dogosek-vagy-ijesztoek-magyar-celebek-smink-nelkul-2-resz.htmlSokaknak elképesztően jól áll a természetesség, míg mást, akit már megszoktunk talpig sminkben, szinte alig ismerünk meg a kozmetikumok nélkül. Nézzük, a magyar celebek közül ki melyik csoportba tartozik! TrendOrigoCuppanós, szupermini ruciban mutatta meg elképesztő fogyását Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160811-kim-kardashian-fekete-szupermini-ruhaban-nagyon-karcsu.htmlKim Kardashian tett róla, hogy a legutóbb viselt kisfeketéje tényleg a lehető legkisebb legyen. Bejött neki - most mindenki a celeb darázsderekáról beszél! Trend--Cserpes Laura 360 fokos fordulatot vett!http://www.life.hu/trend/20160810-cserpes-laura-bo-ruhaban-porgott-az-instagramon-360-fokos-fordulatot-vett.htmlKicsit kísérteties, kicsit angyali: ezeket lehet elmondani Cserpes Laura legújabb videójáról. A mindig stílusos énekesnő ezúttal egy fehér, lebegő ruhába bújt, aminek meg is mutatta esését. Trend--Extrém orrkarikák és mellbimbópiercingek – Sztárok, akik imádják a testékszerekethttp://www.life.hu/trend/20160808-mellbimbopiercingek-es-extrem-orrkarikak-sztarok-akik-imadjak-a-testekszereket.htmlA hollywoodi sztárok jóformán egyfolytában feltűnést keltenek ruháikkal, frizuráikkal, félresikerült, vagy éppen tökéletesre sikerült sminkjükkel. Most azokat a celebeket szedtük össze, akik ezen túl piercingjükkel is meglepték már a világot. TrendOrigoEzt nem kellett volna Britney: Sokkoló szelfit lőtt!http://www.life.hu/trend/20160809-britney-spears-nem-tul-elonyos-kepet-osztott-meg-kozossegi-oldalan.htmlBár nemrég beszámoltunk róla, hogy Britney Spears maga mögött hagyta a múltat, leszámolt labilis énjével, és csúcsformára edzette magát, ezúttal mégis bebizonyította, hogy neki is vannak rosszul sikerült pillanatai... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.