Új frizurát villantott az X-Faktor felfedezettje, Tóth Andi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
frizura X-Faktor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-oldalának tanúsága szerint a bájos énekesnő megszabadult hosszú, barna tincseitől. És persze az eddiginél is szexibb lett új külsejével.

Az X-Faktor 17 éves győztese alapból is jó pár évvel idősebbnek tűnik a koránál, és új, rövidebb fazonú frizurájával sem lett kislányosabb. Tóh Andi közösségi oldalán mutatta meg vállig érő haját:

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett fénykép,

Andi korábbi, szőke fürtjeit már többször lecserélte:

2014-ben Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Egy ideje már barnában nyomult:

Forrás: Instagram/Tóth Andi
Így csinálj nappali sminkből partisminkethttp://www.life.hu/trend/20160808-igy-csinalj-nappali-sminkbol-partisminket-larion-oscar-tanacsai.htmlBizony előfordul, hogy a szoros napirend és a sok tennivaló mellett az esti készülődésre nem jut elég idő. Ezért ha tudjuk, hogy este is programozni szeretnénk, érdemes már reggel egy tökéletes alapot készíteni. TrendOrigoLazul a szigor: Jennifer Garner már engedi 10 éves lányának a sminkelésthttp://www.life.hu/trend/20160812-jennifer-garner-megengedte-10-eves-violet-nevu-kislanyanak-hogy-kiruzsozza-magat.htmlJennifer Garner szigorú szülő hírében áll, de nagyon úgy tűnik, hogy eddig tudott ellenállni a színésznő lánya ostromának. Most már hagyja, hogy 10 éves gyermeke kirúzsozva sétáljon az utcán. Trend--Borzalmasan lepukkant Dustin Hoffmanhttp://www.life.hu/trend/20160812-dustin-hoffman-meghizott-megoszult-megoregedett.htmlA kétszeres Oscar-díjas színész nagyon elhagyta magát, látszik, hogy mostanában már nem igazán találják meg jó szerepekkel. Trend--5 film, amit divatmániásoknak kötelező megnéznihttp://www.life.hu/trend/20160808-filmek-amik-divatmaniasoknak-kotelezoek.htmlLegtöbbünknek a Szex és New York volt az első meghatározó sorozat és filmélmény, amiből márkákat tanultunk meg, és öltözködési tippeket loptunk. Most az alapélményen túllépve mutatunk be 5 filmet, ami divatmániásoknak kötelező. Trend--Hoppá! Kitiltották a cannes-i strandról a furcsa fürdőruhát, a burkinithttp://www.life.hu/trend/20160812-kitiltottak-a-cannes-i-strandrol-a-furcsa-furdoruhat.htmlBetiltotta Cannes vezetése a burkini, azaz az egész testet elfedő fürdőruha viselését a tengerpartokon. Trend--Láttad már Szász Emesét vívóruha nélkül?http://www.life.hu/trend/20160812-szasz-emese-vivoruha-nelkul-pozolt-ilyen-dogos-a-magyar-sportolo.htmlA sportolónő szerezte meg párbajtőrben az első magyar olimpiai aranyat. Az egész ország büszke rá, de sokan nem ismernék fel vívóruha nélkül, pedig nem csak az áll jól neki! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.