Dukai Regina bájait csak egy átlátszó csipkeruha takarja

dögös Spanyolország Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes, erotikus, dögös – ezek a szavak jutnak eszünkbe Dukai Regina legfrissebb képe láttán, amelyen a szépség bikinitestét csak egy szál csipkeruha takarja.

Dukai Regina még a spanyolországi nyaralásán is gondol ránk, és egy újabb képpel örvendeztetett meg minket az Instagram-oldalán. Nem is akármilyen fotóról van szó: a szexi szépség egy fehér bikiniben feszít. Regi a szettet nem bízta a véletlenre, ugyanis

egy átlátszó csipkeruhával fedte el bájait.

Forrás: Instagram / Dukai Regina

Ezek után kíváncsi vagy rá, hogy mit takar a fehér ruha? Itt megnézheted!

Dukai Regina megmutatta luxushálószobáját

Dukai Regina éppen Törökországban nyaral, ahol egy luxuslakosztályban látják vendégül. A modell csodás képeket osztott meg a hotelről, ahol bárki szívesen eltöltene jó pár napot, hiszen minden zegzuga a luxusról árulkodik. A teljes cikket itt elolvashatod!

Jót tett a változás! Sokkal szexibb lett Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160815-gwyneth-paltrow-jobban-fest-miota-feladta-a-szineszkedest.htmlAzt hittük, hogy Gwyneth Paltrow rajongói csalódottak lesznek, miután a szépség bejelentette, hogy az elkövetkezendő években nem vállal több filmszerepet. Ehelyett inkább a saját életmódmárkája építgetésén, a Goop-on dolgozik, és a látottak alapján úgy tűnik, hogy hiteles életmód guru lett, elég csak ránézni! TrendOrigoHoppá! Kitiltották a cannes-i strandról a furcsa fürdőruhát, a burkinithttp://www.life.hu/trend/20160812-kitiltottak-a-cannes-i-strandrol-a-furcsa-furdoruhat.htmlBetiltotta Cannes vezetése a burkini, azaz az egész testet elfedő fürdőruha viselését a tengerpartokon. Trend--Bálint Antónia szuperdögös bikiniben csábíthttp://www.life.hu/trend/20160801-balint-antonia-szuper-szexi-bikiniben-feszit.htmlAz egykori szépségkirálynő tudja, milyen elfoglaltság dukál a nagy melegben! A vízparton napfürdőzik, és szuperszexi bikiniben feszít. TrendOrigoBorzalmasan lepukkant a világhírű modell, Jessica Whitehttp://www.life.hu/trend/20160729-borzalmasan-lebukkant-a-vilaghiru-modell-jessica-white.htmlA nyár közepén mindenki kivetkőzik magából, a népszerű modell, Jessica White esetében ez duplán is igaz. A szépség ugyanis az utca közepén, egy pillanatra elfelejtett pózolni a paparazziknak, is bizony rettenetesen festett. TrendOrigoHoppá! Paris Hilton visszatért: a ragyogó szépség mindenkit elvakított a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20160707-paris-hilton-ragyogo-szepsege-mindenkit-elvakitott-a-voros-szonyegen.htmlA 2000-es évek Kim Kardashianja mostanság már nem arról híres, hogy megjelenésével botrányt kavarna, pedig régen szinte minden mozdulatával óriási médiavisszhangot váltott ki. Ám, végre ismét visszatért, belépője pedig elég emlékezetesre sikeredett. Trend--Ezekre a vicces mellbimbó tapaszokra cuppant rá a világhttp://www.life.hu/trend/20160629-ezekre-a-vicces-mellbimbo-tapaszokra-cuppant-ra-a-vilag.htmlUgyan a férfiak imádják a ruha alól finoman kirajzolódó mellbimbókat, a nők legtöbbször igyekeznek takargatni őket. Azt is tudjuk, hogy a világsztárok egy igen különös módszerrel oldják meg a mellbimbóparát. Ám most elérkezett a napunk fénypontja, és megtudhattuk, hogy hogyan csinálják ezt a profik! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.