Rihanna popsiját most pár centiméterről is megcsodálhatod

popsi Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna formás popsija szinte kiszúrja a szemünket, de kicsit úgy vagyunk vele, hogy ha ez az utolsó, amit látunk ebben az életben, hát legyen!

Az énekesnőt nem akármilyen pózban kapták lencsevégre: egy szexi sárga fürdőruhában kortyolgatta hűsítő italát. Az biztos, hogy Rihanna feneke mellett senki nem megy el szó nélkül, hiszen ahogy az alábbi fotó is bizonyítja, a kemény diéta és az edzés

meghozza a várva-várt eredményt.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Meier Claudio

Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenek

Az énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. Nézd meg itt!

Nicky Romero elárulta, hogy miért nincsenek női DJ-k a top mezőnybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160818-nicky-romero-elarulta-hogy-miert-nincsenek-noi-dj-k-a-top-mezonyben.htmlNicky Romero holland DJ - producer, akit milliók követnek szerte a világon. A Sziget Fesztivál partisátrának kiemelt fellépője a szettje előtt mesélt többek közt arról, hogy miért nincsenek női DJ-k a top mezőnyben, de azt is megtudhattuk, miért fontos számára a társadalmi munka. TV + SztárokOrigoAz Éjjel-Nappal Budapest Marcija eltűnik a képernyőkrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160819-enb-marci-eltunik-a-kepernyokrol.htmlCsütörtökön láthattuk utoljára a képernyőkön az Éjjel-Nappal Budapest egyik alapszereplőjét. Magyarország egyik legnépszerűbb sorozatát elhagyja Marci, aki az első adás, 2013. február 11., óta szerepelt az RTL Klub képernyőjén. TV + Sztárok--Vastag Csaba egyszerre több nőt is szédít?http://www.life.hu/sztarok/20160818-vastag-csaba-egyszerre-tobb-not-is-szedit-vagy-megsem.htmlVajon az énekes többet érez korábbi kedvese, Kata iránt? Csaba a Sziget Fesztiválon futott össze régi kedvesével, és elég félreérthető helyzetben kapták őket lencsevégre. De mit szól ehhez az énekes jelenlegi párja, Fruzsina? TV + Sztárok--Romantikus fotókkal ünnepelte házasságát Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20160818-szivszorito-romantikus-fotokkal-unnepelte-hazassagat-vajna-timea.htmlHárom évvel ezelőtt augusztus 18-án házasodott össze az egyik leghíresebb páros: Andy Vajna és Timi. Utóbbi megható képekkel és szavakkal ünnepelte ezt a jeles eseményt. TV + SztárokOrigoÚjabb közös szelfit posztolt Hajdú Péter – Vajon kivel fotózkodott Cipruson?http://www.life.hu/sztarok/20160812-ujabb-kozos-szelfit-posztolt-hajdu-peter-vajon-kivel-fenykepezkedett-cipruson.htmlA kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen... TV + SztárokOrigoA rajongók durván kritizálták Kulcsár Edina szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-rajongok-durvan-kritizaltak-a-volt-szepsegkiralyno-kulcsar-edina-szerelmet.htmlKulcsár Edina ismét megmutatta párját, ám azt nem mondhatnánk, hogy a rajongók nagy örömére, ugyanis többségük keményen kritizálta Csutit, aki bizony mindezt nem hagyta szó nélkül. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.