Egy bajusz és két melltartó – A hét legnagyobb divatrejtélyei

stílusmustra Kendall Jenner Chris Noth Serena Williams Rosie Huntington-Whiteley Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élénk színek, menő street style szettek, furcsa melltartóbakik és egy megkérdőjelezhető bajusz. Következzen a heti stílusmustra!

A legélénkebbek

A Mestergyilkos 2 premierjére kísérte el párját, Jason Stathamet Rosie Huntington-Whiteley ebben az érdekes szabásvonalakat mutató pink ruhában. Nekünk kicsit már sok, szívesebben választanánk inkább a manapság sokat mentegetőző Jessica Alba ruháját, amit egy interjúra vett fel.

Rosie Huntington-Whiteley, Jessica Alba Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban ez a szín?

A legvagányabb street style szettek

A modell, Chanel Iman az idei nyár egyik menő trendjét mutatta be, neki ráadásul szuperül áll neki ez a bőszárú nadrág. A másik kedvencünk a héten az újdonsült anyuka, Chrissy Teigen volt, aki csodásan festett a farmersortban.

Chanel Iman, Chrissy Teigen Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Melltartóbakik

Kendall Jenner manapság inkább melltartó nélkül szaladgált, és rendszeresen kivillantotta a mellbimbópiercingjét is. Ezúttal azonban vett melltartót, de azt is csak azért, hogy látványosságként kitehesse. A hét másik melltartóvillantója Serena Williams, aki manapság egy melltartómárkát reklámoz – meglehetősen direkten.

Kendall Jenner, Serena Williams Forrás: Northfoto, AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Az a bizonyos bajusz

A hét nagy meglepetése Chris Noth bajsza, amit a vörös szőnyegen villantott meg a nagyközönségnek. Te mit gondolsz, a Szex és New York egykori Mr. Bigjének hogy áll a bajusz?

Chris Noth Forrás: AFP

Jó ötlet volt a bajusz?

A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 3. részhttp://www.life.hu/trend/20160825-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha-3-resz.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. Nézzük, ezúttal kiknek sikerült ezt a bakit elkövetni! TrendOrigo"A teljes testes tetoválások eltüntetését is vállaljuk" - A fitneszmodellek sminkesével beszélgettünkhttp://www.life.hu/trend/20160824-interju-faludi-agnessel-a-fitneszmodellek-sminkesevel.htmlFaludi Ágnes a ProTan Magyarország vezető sminkese. Ma már a legtöbb fitneszversenyző őket keresi, mert tudják, hogy a minőség mellett az egyéni igényekre is figyelnek, még ha nagyon gyorsan kell is dolgozni, nem „futószalag stílusú” sminkeket készítenek. TrendOrigoLábbelik, amik meghódították a világothttp://www.life.hu/trend/20160823-labbelik-amik-meghoditottak-a-vilagot.htmlAz 1900-as években több olyan cipőmodell született, amely ma is megtalálható az üzletek polcain. Ilyen örökzöld darab a klumpa, a stiletto, a flip-flop, a platform és a sneakers is, amelyek érdekes körülmények között indultak világhódító útjukra. TrendOrigo5 megdöbbentő szépségtrükk, amiről még soha nem hallottálhttp://www.life.hu/trend/20160822-szepsegtrukkok-amikrol-meg-soha-nem-hallottal.htmlNéhány elképesztő szépségtippre bukkantunk a neten, amit nektek is megéri megnézni. Ha nem is iktatjátok be a mindennapokba, lehet, hogy még jól jönnek, amikor megszorultok. Íme! TrendOrigoFrufruval vagy anélkül? Melyik frizura áll jobban a celebeknek?http://www.life.hu/trend/20160817-frufruval-vagy-anelkul-neznek-ki-jobban-a-celebek-szavazz.htmlAki hosszúhaj-párti, és viszonylag keveset alakítgat a frizuráján, életében egyszer az is belefut abba, hogy frufrut vágat magának. Hiszen a megújulásra mindenkinek szüksége van, hosszú hajjal pedig ez az egyik legdrasztikusabb változtatás. De kinek áll jól, és kinek nem? Vizsgáljuk meg kedvenc celebjeinket! TrendOrigoCsipkemelltartó, push-up alsó és fürdőszoknya férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20160817-csipkefehernemu-push-up-also-es-szoknyas-furdoruha-ferfiaknak.htmlAmikor azt hiszed, már mindent láttál, akkor belefutsz egy férfiaknak kitalált csipkés melltartóba vagy egy szoknyaként kialakított fürdőruhába, amit szintén nekik találtak ki. De miért van erre szükség? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.