Nádai Anikó dekoltázsa viszi a prímet az új ValóVilág első adásában

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Való Világ 7 szülés Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a ValóVilág legújabb szériája, a női műsorvezető, Nádai Anikó pedig természetesen bombacsinos volt. 

Hihetetlen, de Anikó 1 éve szült, az alakja mégis jobb, mint évekkel ezelőtt. A karcsú, vékony anyuka szupercsinosan vezette a szombat esti ValóVilág legújabb szériájának első részét.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Anikó egy szűk, dekoltált felsőt és hosszú, méretes szoknyát viselt, a haját pedig szerencsére lazán kiengedték: az összhatás kicsit királylányos, kicsit dögös lett. Az azonban biztos, nem lesz túl nehéz a fiatal műsorvezetőt öltöztetni hétről hétre, hiszen Anikó karcsú alakján minden remekül áll.

Ördögi ruci! Ördög Nóra dögös, fekete miniben nyitotta meg a Star Academy-thttp://www.life.hu/sztarok/20160827-ordog-nora-dogos-miniben-nyitotta-meg-a-star-academy-t-a-tv2-n.htmlTüzes show-val indult az első Star Academy adása. A mentorok énekes-táncos produkciója ugyan felvételről ment, de megadták az alaphangulatot. Nóra pedig ismét szexi.TV + Sztárok--Állítják: Jakupcsek Gabriella váltja Liptai Claudiát a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160827-jakupcsek-gabriella-valtja-varandos-liptai-claudiat-a-tv2-nel.htmlNyolc hónapja találgatjuk, vajon hol tér vissza a képernyőre Jakupcsek Gabriel­la. Most úgy néz ki, hogy a TV2-n. TV + Sztárok--Lenyűgöző hasonlóság: Így néz ki Liptai Claudia düblőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160827-liptai-claudia-karaktere-alexa-durva-halalesettel-bucsuzik-a-joban-rosszbantol.htmlAhogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia végleg elbúcsúzik a Jóban Rosszban stábjától, gyermeke születése után sem tér vissza. A színésznő sokat nosztalgiázott az utolsó forgatási napján, egy veszélyes jelenetben pedig dublőr helyettesítette. TV + SztárokOrigoAlaposan átverte ex-feleségét Johnny Depp http://www.life.hu/sztarok/20160826-johnny-depp-nem-a-felesegenek-utalta-hanem-eladomanyozta-a-valaskor-megallapitott-penzt.htmlJohnny Depp alaposan meglepte volt feleségét: Amber Heard ugyanis korábban kijelentette, hogy jótékony szervezeteknek juttatja a válás során számára megállapított milliókat, ám Depp nem Heardnek utalt, hanem egyenesen az általa megnevezett szervezeteknek - számolt be róla a BBC News. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "A képernyős munkám szeptember 1-től a TV2-nél véget ér"http://www.life.hu/sztarok/20160827-hajdu-peter-mondta-a-kepernyos-munkam-szeptember-1-tol-a-tv2-nel-veget-er.htmlHiába várják vissza a nézők Hajdú Péter show-ját a TV2-n, el kell hogy búcsúzzanak tőle: lapinformációk szerint a Showtime ugyanis véget ért. Hajdú műsorára nem tart igényt a csatorna.TV + Sztárok--Legendás valóságshow-szerelmekhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-az-rtl-klub-valovilag-legendas-szerelmeit-idetuk-fel-aureliotol-vv-fannin-at-vv-attilaig.htmlA se veled, se nélküled kapcsolatoknak se szeri, se száma nem volt az alatt a 14 év alatt, amióta mások életét kukkolhattuk a tévében. Most az elmúlt évek lávsztorijaiból csemegéztünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.