Jogos a felháborodás? Ez a menyasszony kiakasztotta az internetet

Forrás: Youtube -
Bisola Umoren esküvő fotó menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bisola Umoren szakított a hagyományokkal: se fodrászhoz, se pedig sminkeshez nem ment el a nagy napon. Elmondása szerint így sokkal szebbnek érezte magát. 

A fiatal nő élete nagy napján nem szerette volna, ha teljesen ki van sminkelve. A lagzin dolgozó fotós nagyon örült a menyasszony döntésének, így több képet is megosztott a Twitter-oldalán. Az eset rohamosan terjedni kezdett a közösségi oldalakon, sokan igazi "forradalmárnak" nevezték a nőt. A helyi tévé megkereste Umorent, aki a csatorna kérésére elmondta döntésének valódi okát - írja a Daily Mail.

"Amikor a férjemmel először találkoztunk, rajtam nem volt smink. A természetes megjelenésembe szeretett bele, így ezt akartam most is mutatni. Én nem vagyok az a make-up típus" - nyilatkozta a ma már feleségként élő nő.

Te mit gondolsz? Sminkkel állnál oltár elé vagy inkább nélküle?

Beyoncé és a 88 éves divatnagyi vitték el a show-t! Stílusmustra az MTV VMA vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160829-stilusmustra-az-mtv-vmarol-szerepel-benne-beyonce-rihanna-naomi-campbell-britney-spears.htmlVasárnap este tartották az MTV Video Music Award díjátadóját, ahol Beyoncé mindent vitt. A legtöbb díj, a legjobb show és a legvagányabb stílus az övé volt. Persze, ami a stílust illeti, voltak még néhányan, akik kitűntek a tömegből, például a 88 éves Instagram-sztár, Baddie Winkle. TrendAFPTóth Vera a szakítás és a fogyás után új frizurára is váltott?http://www.life.hu/trend/20160828-toth-vera-enekesno-a-szakitas-es-a-fogyas-utan-uj-frizurara-is-valtott.htmlTóth Vera nehéz időszakon megy keresztül, de próbálja kihozni a legjobbat a helyzetből. Trend--Kylie Jenner mellei kétszer akkorák lettek: plasztika a háttérben? http://www.life.hu/trend/20160826-kylie-jenner-mellei-plasztikai-mutetet-kialtottak-a-rajongok-ez-all-a-hatterben.htmlA 19 éves sztár rengetegszer kerül a viták középpontjába a külseje miatt. Most egy újabb félreérthető fotót posztolt, melyen úgy tűnik, mintha átesett volna egy beavatkozáson. Trend--Skarlátvörös kisruhában tündökölt Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160825-skarlatvoros-kisruhaban-tundokolt-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje.htmlSzokatlanul "olcsó" ruhát választott a minap Vilmos herceg felesége. Trend--Csodás körmök elegáns alkalmakra - Így készítsd el!http://www.life.hu/trend/20160818-nude-fekete-kormok-elegans-alkalmakra.htmlEgy-egy elegánsabb alkalomra jól jön, ha van a tarsolyunkban visszafogottabb manikűrötlet, ehhez szeretnék most egy kis inspirációt nyújtani. Trend--Hoppá! Ilyen alaposan még sosem nézhettük meg Rihanna hátsójáthttp://www.life.hu/trend/20160820-alulrol-videoztak-hogyan-twerkel-rihanna.htmlIlyen alaposan még sosem nézhettük meg a pophercegnő fenekét.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.