Palvin Barbinál nincs szebb a vörös szőnyegen – Heti stílusmustra

stílusmustra Palvin Barbara Dakota Fanning Michael Fassbender Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye az MTV VMA volt, ahol nem volt hiány extrém szettekből. Ezenkívül valójában csak a magyar modell, Palvin Barbi ragyogott ki a celebesemények forgatagából. 

Minták

A mintára szavazó sztárok ezen a héten nem ejtettek minket ámulatba. Emma Stone-tól és Dakota Fanningtől is láttunk már sokkal szebb és különlegesebb outfitet.

Emma Stone, Dakota Fanning Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája csinosabb?

Palvin Barbi kétszer

A velencei filmfesztivál legragyogóbb csillaga a magyar modell, Palvin Barbi lett. A manapság Hamilton oldalán is sokat látható szépség, aki a legjobban kereső topmodellek listáján is előkelő helyet foglal el, csodálatos ruhákban ejtette ámulatba a közönséget.

Palvin Barbi Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Pasimustra

Az olimpiai bajnok úszót, Michael Phelpst az MTV VMA vörös szőnyegén kapták el a fotósok egy laza szerelésben. Michael Fassbender legújabb filmjének premierjén elegánsabb öltözékre szavazott.

Michael Phelps, Michael Fassbender Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetében

A vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.