Így szabadulhatsz meg egyetlen mozdulattal 15 kilótól

szoftver testi hiba szépség korrekció fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen, jól olvastad, tényleg csak egy mozdulat kell a csodás átváltozáshoz. Ezt kínálja egy új szoftver, a PortraitPro Body, amit kifejezetten a testi hibák javításaira fejlesztettek.

A szoftver fejlesztője, az Anthropics Technology nevű cég forradalminak nevezi találmányát, és a programot ki is kiálltották a Photoshop legnagyobb vetélytársának. Használata pofon egyszerű: csak a különböző testtájakhoz rendelt csúszkákat kell húzogatni, hogy elérjük a kívánt eredményt, és megalkossuk azt a testet, amilyent elképzelünk magunknak. Eltüntethetjük a narancsbőrt, a szemplőket, az úszógumikat, és feszesebbé tehetjük a bőrt. A program ingyenes próbaverziója már letölthető.

Egyetlen kérdés marad csak ezek után: mennyiben járul hozzá ez a forradalmi szoftver ahhoz, hogy a nők jól érezhessék magukat a bőrükben?

Így sminkelj, ha szőke a hajad!http://www.life.hu/trend/20160901-smink-szoke-hajhoz-varady-polettol.html7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlVajna Timi fekete angyalként, hatalmas keblekkel pózol http://www.life.hu/trend/20160902-vajna-timi-burning-man-fesztivalon-vett-reszt-andy-vajna-felesege-dogos-fotok.htmlTopmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!http://www.life.hu/trend/20160901-a-leggazdagabb-topmodellek-listajat-2016ban-is-kiadta-a-forbes-magazin.htmlPalvin Barbinál nincs szebb a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160902-heti-stilusmustra-szerepel-benne-palvin-barbi-dakota-fanning-emma-stona-michael-phleps.htmlTücsi egy szál szexi bikiniben búcsúztatja a nyarathttp://www.life.hu/trend/20160901-tucsi-a-musorvezeto-bikinis-kepekkel-es-napozassal-bucsuztatta-a-nyarat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.