Kéjes örömök egyetlen fotón: így élvezkedik Emily Ratajkowski

modell fotó szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár újból megmutatta, hogy nem véletlenül rajong érte a világ. Íme, Emily mai dögös fotója! 

Az inkább tökéletes fenekéről és kerek cicijéről, semmint kiváló színészi képességeiről ismert Emily Ratajkowski testén természetesen az égvilágon minden istenien áll. Legújabb bejegyzésén egy kék melltartóban és egy hozzá tartozó szexi bugyiban kelti fel a követői figyelmét. Ha lemaradtál volna róla, a modell korábban aranyba bújtatta a testét, de persze melltartó nélkül is pózolt már jónéhányszor. Hiába minden: a sztárnak nincs vetélytása Hollywoodban!

✌ ️

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoSellőlánynak öltözött Ördög Nóra az élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20160903-ordog-nora-a-star-academy-musorvezetoje-az-elo-show-ra-sellolanynak-oltozott.htmlA Star Academy műsorvezetője, Ördög Nóri pár órával ezelőtt megmutatta, milyen lesz a ruhája a ma esti élő showban. Pontosabban Holdampf Linda, Nóri stylistja villantotta meg egy barbibabán, milyen ruhakölteményt álmodott meg. Trend--Tücsi egy szál szexi bikiniben búcsúztatja a nyarathttp://www.life.hu/trend/20160901-tucsi-a-musorvezeto-bikinis-kepekkel-es-napozassal-bucsuztatta-a-nyarat.htmlA gyönyörű műsorvezető időről időre elkápráztatja rajongóit bikinis fotóival, szerencsére sosem spórol a szexizéssel. Ennek azonban hamarosan vége, hiszen nemsoká beköszönt az ősz. Trend--Bomba alak és formás keblek: így fest Ada egy merész szettben http://www.life.hu/trend/20160831-pinter-adrienn-dogos-szettel-rukkolt-elo-a-sztar-melleket-villantott-a-musorvezeto.htmlA kétgyermekes édesanya nem szégyenlős, ha merész képek készítéséről van szó. A sztár rég viselt ilyen dögös összeállítást. TrendOrigoPalvin Barbara forrónaciban őrjítette meg a strandolókat: szexi fotó! http://www.life.hu/trend/20160829-palvin-barbara-a-modell-egy-rovid-sortban-jelent-meg-szexi-fotok-a-sztarrol.htmlA világhírű magyar modell a hétvégén a Sports Illustrated fesztiválján vett részt New Yorkban. Az alkalomra választott szettben a fiatal lány igazi bombázó volt. TrendOrigoJogos a felháborodás? Ez a menyasszony kiakasztotta az internetethttp://www.life.hu/trend/20160829-bisola-umoren-egy-nigeriai-menyasszony-nem-viselt-sminket-a-nagy-napon-foto.htmlBisola Umoren szakított a hagyományokkal: se fodrászhoz, se pedig sminkeshez nem ment el a nagy napon. Elmondása szerint így sokkal szebbnek érezte magát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.