Melltartó nélkül sétáltatta meg hatalmas kebleit a Kardashian lány

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
melltartó nélkül Kourtney Kardashian melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian sem az a nő, aki a nyaralás alatt is képes kényelmetlen ruhákba bújni. 

Kourtney keblei nem mondhatóak éppen aprónak, ám ez nem zavarta a celeblányt: simán korzózott cicifix nélkül, és az sem érdekelte, hogy a melleinek minden apró részlete látszott a felsőjében. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 37 éves celebanyuka európai városnéző túrán van anyjával, Kris Jennerrel, a képek a mesés St. Tropez-n készültek róla és kislányáról, Penelope-ról. Kourtney egyébként remekül festett, bár az arany szetthez az arany hatású rúzs már kissé sok volt a jóból. Az alakja azonban tényleg bomba jó – itt írtunk is arról, mit tesz érte.

Mi a 20-as, 30-as és 40-es nők titka? Így hozd ki magadból a legjobbat!http://www.life.hu/trend/20160906-igy-oltozz-20-30-40-felett-dogosen.htmlMinden életkornak megvannak a maga szépségei, csak meg kell találni őket. Ahogy azt is meg kell találni, melyek azok a ruhák, amelyekkel a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból 20-as, 30-as, 40-es éveinkben is. TrendOrigoRihanna szerelmes hangulatban van, ezt a ruhája is tükrözihttp://www.life.hu/trend/20160905-rihanna-szerelmes-hangulatban-van-ezt-a-ruhaja-is-tukrozi.htmlAz MTV Music Awards gála óta már az egész világ tudja, hogy Rihanna és Drake között dúl a szerelem. Valószínűleg ennek jegyében már az énekesnő sem titkolja, hogy odáig van kedveséért. Olyannyira, hogy a szerelem a ruhatárát is "megfertőzte": a világsztár ugyanis egy nagy, piros szívnek öltözött. TrendOrigoSzexi fehérneművel finanszírozza tandíját a diáklányhttp://www.life.hu/trend/20160905-szexi-fehernemuket-gyart-amani-cane-elouzani-hogy-finanszirozza-tanulmanyait.htmlA tanulmányok elvégzéséhez pénzre is szükség van. Amani-Cane Elouzani megtalálta a módját, hogyan finanszírozza jogi egyetemi éveit: dögös fehérneműket gyárt a cél érdekében. TrendOrigo7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoEgymáshoz öltözött Kim Kardashian és North West - nem is akárhogyan!http://www.life.hu/trend/20160906-egymashoz-oltozott-kim-kardashian-es-lanya-north-west.htmlKanye West new york-i koncertjén a sztár kislánya és neje abszolút ellopták a show-t. Trend--Szent ég! Tényleg ilyen lesz Ördög Nóra ruhája a ma esti élő show-ban?http://www.life.hu/trend/20160903-ordog-nora-a-star-academy-musorvezetoje-holdampf-linda-megmutatta-ruhajat.htmlA Star Academy műsorvezetője megmutatta, milyen lesz a ruhája a ma esti élő showban. Pontosabban Holdampf Linda, Nóri stylistja villantotta meg egy barbibabán, milyen ruhakölteményt álmodott meg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.