Sztárban sztár Nagy Adri videó műsor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól látnak szemeink? A dögös énekesnő bizony egy nem mindennapi külsővel lepte meg a rajongóit, mely nem maradt szó nélkül. 

Idén ősszel Nagy Adri is színpadra lép a Sztárban sztár legújabb részeiben. A fiatal énekesnő már alig várja a forgatásokat, így büszkén posztolt arról, hogyan kenték fel rá az első maszkot. "Kb 30 perc alatt megvoltunk. Nem pánikoltam, mert nagyon profi, jófej stábbal dolgoztunk, úgyhogy parázni nem volt időm. A hajamat pedig előtte bevonták egy gumi réteggel és fólival. Minden olyan maradt, mint volt" - írta a videó mellé a sztár.

5 kérdés a szépségről: Nagy Adri

Nagy Adrira a Megasztárban figyelt fel az ország igazán, a gyönyörű énekesnő azóta is ezerrel pörög. Nemrég új kihívás elé került: ő vette át Szabó Zsófi szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. A Life.hu-n ezúttal Adri mesél szépségtitkairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.