stílusmustra Colin Firth Patrick Dempsey Naomi Campbell Rita Ora Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Filmpremierek, divathét, megnyitók – a nyár után végre beindult az őszi szezon, ami rengeteg vörös szőnyeges eseménnyel vette kezdetét. Nézzük, melyek voltak ezek!

A legcsillogóbbak

Tom Ford show-jával kezdetét vette a New York-i divathét. A sok híresség között a combvillantó Rita Ora is megjelent egy dögös, testhezálló ruhában, ami a csillogást sem nélkülözte. A másik tündöklő ruha a héten Katie Holmes-é volt, aki az új Cartier üzlet megnyitóján vett részt. Egészen más stílusú ruhát választott, mint az énekesnő. Neked melyik jön be jobban?

Rita Ora és Katie Holmes Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Akik sokat mutattak magukból

Tom Ford vendéglistájáról Naomi Campbell és Alicia Keys sem maradtak le. A hálós részletekkel kiegészített ruhák jól mutattak a sztárokon, habár Naomi Campbell mellbimbója nem sok takarást kapott.

Naomi Campbell és Alicia Keys

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Farmermánia

A héten két modell is megmutatta, mennyi lehetőség van egy farmerban, ami elegáns outfitek alapja is lehet. Gigi Hadid és Hilary Rhoda is tökéletesen vette az akadályt.

Gigi Hadid és Hilary Rhoda Forrás: Northfoto

Melyik outfit tetszik jobban?

Pasimustra

A héten a világpremiert is megtartották, és már Európába is eljött a Bridget Jones harmadik részének színészgárdája. Renée Zellweger ruháitól nem estünk hasra, de a két főszereplő pasit, Patrick Dempsey-t és Colin Firth-t érdemes megnézni.

Patrick Dempsey és Colin Firth Forrás: Northfoto

Melyik stílus jön be jobban?

Még mindig bombaformában van a 36 éves Michelle Williams! Íme, szépségének titkahttp://www.life.hu/trend/20160908-a-szuletesnapos-michelle-williams-szepsegtitkai-larion-oscartol.htmlMa ünnepli 36. születésnapját a bájos Michelle Williams, aki mindenkor a kifinomult elegancia képviselője. Szépségtitkaiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Sikertörténet! Magyar tervezők is bemutatkoznak a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160907-a-parizsi-divatheten-a-vend-me-luxuryben-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be.html2003 óta minden párizsi divathéten megnyílik egy luxus-kiállítótér, a Vendôme Luxury ajtaja, ahol idén ősszel magyar tervezők is bemutatkoznak az egész világból érkező beszerzőknek, akik a minőséget, a luxust keresik. De hogy kerülnek oda magyar tervezőink, és mire számíthatnak a részvétellel? A Vendôme Luxury alapítójával, Carole De Bonával és a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatójával, Oláh Zsanettel beszélgettünk. Trend--7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha szőke a hajad!http://www.life.hu/trend/20160901-smink-szoke-hajhoz-varady-polettol.htmlSzőke hajad van? Nem tudod, milyen árnyalatok passzolnak hozzá? Nézd meg Várady Polett videóját! Trend--A top 3 legbotrányosabb ruha az MTV VMA történetébenhttp://www.life.hu/trend/20160830-a-top-3-legbotranyosabb-ruha-a-mtv-vma-torteneteben-lady-gaga-lil-kim-miley-cyrus.htmlA vasárnap esti MTV VMA idén is hozott néhány meghökkentő szettet, habár a top 3 ikonikus ruhának idén a közelébe se értek a sztárok. Trend--Topmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!http://www.life.hu/trend/20160901-a-leggazdagabb-topmodellek-listajat-2016ban-is-kiadta-a-forbes-magazin.htmlGyönyörűek, előttük hever a divatvilág, a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban szerepelnek. De ki a 10 legkeresettebb és legjobban fizetett topmodell? Íme! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.