-91 fokon szépül az 51 éves Sadie Frost

kamra jég Sadie Frost szépségtrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Drakula sztárja Instagram oldalán avatta be rajongóit szépségmegőrzési rutinjába.

Három perc a mínusz 91 fokos jégkamrában, és úgy tündökölhetsz, mint az immár 51 éves Sadie Frost. A Drakula és a Lökött örökösök sztárja képmegosztó oldalán mutatta meg, mire esküszik, ha szépségmegőrzésről van szó.

Forrás: Instagram/Sadie Frost

A módszer nem új keletű Hollywoodban: ezzel szépül többek között Pamela Anderson is. A lényege, hogy az extrém hőmérséklet beindítja a test védekezési mechanizmusait, ami kedvezően hat a működésére. Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

Bikini, koktél és merész pózok: így élvezi a nyarat Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160607-rihanna-enekesno-nagyon-mereszen-pozol-bikiniben.htmlA barbadosi énekesnő legjobb barátnője, Melissa Forde kedvéért vonaglott egy sort Instagramon. TrendOrigoÍgy még nem láthattuk a teniszcsillagot! Elképesztően nézett ki Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20160616-heti-stilusmustraban-szerepel-elle-fanning-sharon-stone-serena-williams-christina-hendricks.htmlA héten valamennyi celebnő igyekezett a legjobb formáját hozni, akár filmbemutatóról, akár díjátadóról vagy más partiról volt szó – ki több, ki kevesebb sikerrel. Nézzük, kinek hogy sikerült bevennie a vörös szőnyeget. TrendAFPKínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--Kipakolta, amit ki lehetett: elképesztő szerelésben indult bulizni Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20160527-mariah-carey-enekesno-attetszo-melltartos-miniszoknyas-szerelesben-indult-bulizni.htmlKét gyerek és 46 év ide vagy oda, Mariah Carey a mai napig húszévesnek érzi magát - legalábbis erről árulkodik legutóbbi fotója, amelyen bizony nem sokat hagyott a képzeletre. Trend--Nem lehet ráismerni! Plasztikrém lett az egykor gyönyörű Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/trend/20160601-brigitte-nielsen-szineszno-plasztikrem-lett-alig-lehet-raismerni.htmlA dán modellből lett színésznő már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkésnek hála teljesen elvesztette egykor bájos vonásait. Trend--Lerobbant Mikulás lett Nick Nolte-bólhttp://www.life.hu/trend/20160531-nick-nolte-szinesz-nagyon-lepukkant-lett.htmlAnnak idején a világ egyik legszexisebb pasijaként tartották számon az akciósztárt, aki mára már csak árnyéka egykori önmagának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.