Ciki! Madonna nem vette észre, hogy kicsúszott a bimbója

mellbimbó ciki Lourdes Madonna villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 58 éves popdíva nem vette észre, hogy ruhájának mellrésze kissé félrecsúszott, így a vékony tüllanyagon át kivillant az, aminek nem kellett volna.

Nem tudjuk, hogy Lourdes, Madonna 19 éves lánya mennyire volt boldog attól, hogy lassan 60 éves édesanyja ilyen kínos szituációba keveredett, de úgy hisszük, hogy aki Madonna gyermeke, az már hozzászokott az ehhez hasonló akciókhoz.

A ruha akkor csúszott félre, mikor Madonna a fotósok kedvéért lánya vállára hajolt az egyik divatbemutató első sorában ülve. A képeket itt nézheted meg. A díva amúgy is nagyon extravagánsra vette a figurát: egy szuperszexi fűzős felsőhöz melegítőruhát húzott.

Emily Ratajkowski megint megmutattahttp://www.life.hu/trend/20160911-emily-ratajkowski-megint-megmutatta-melleit.htmlKatie Holmes végre jól nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160909-heti-stilusmustra-szerepel-benne-katie-holmes-naomi-campbell-rita-ora.htmlÖrdög Nóra olyan, mint egy tavaszi fuvallathttp://www.life.hu/trend/20160910-ordog-nora-olyan-mint-egy-tavaszi-fuvallat-legiesen-konnyu-kek-ruhaban-a-star-academyben.htmlMeztelenruhában borzolta a kedélyeket Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160910-kim-kardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-egy-partin.html-91 fokon szépül az 51 éves Sadie Frosthttp://www.life.hu/trend/20160910-sadie-frost-szineszno-egy-minusz-91-fokos-jegkamraban-szepul.htmlVideóban villantott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20160910-videoban-villantott-mihalik-eniko-megmutatta-csipkes-bugyijat.html






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.