Hoppá! Erzsébet királynő megfosztotta Katalint egy fontos címtől

Forrás: AFP/Andrew Yates -
fashion week Erzsébet királynő Katalin hercegné öltözködés szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hír bejelentése még a legnagyobb rajongókat is meglepte. Vajon mit szól ehhez a mindig csinos édesanya? 

A Vanity Fair idén is kiválasztotta azt a hírességet, aki a legjobban festett egy-egy nagyobb rendezvényen. A korábbi években szinte mindig Katalin hercegné nyert a szavazáson, ám most mindenki nagy meglepetésére nem őt, hanem Erzsébet királynőt választották meg a legnagyobb divatikonnak. A lap divatszakértői szerint az uralkodó előkelő, mégis merész szettekben lép a nyilvánosság elé, mely megérdemli az elismerést. Kiváncsiak lennénk, hogy Katalin vajon mit szólt a döntéshez, hiszen ilyenre még nem volt példa a királyi család történetében.

Forrás: AFP/Andrew Yates

Katalin hercegné várandós, de a királynő ellenzi a dolgot

A rajongók és a bulvárlapok szerint a hercegné várandós lehet, ám ennek nem mindenki örül felhőtlenül. Hogy miért? Kattints ide, és kiderül.
Mutat is meg nem is! Sejtelmes hálós szettek őszrehttp://www.life.hu/trend/20160909-sejtelmes-halos-szettek-oszre.htmlTi is imádjátok az olyan szetteket, amik mutatnak és közben el is takarnak? Sejtelmes, romantikus, érzéki hatást ad ez a furcsa kettősség, amire most három outfitet mutatunk nektek. TrendOrigoMeztelenruhában borzolta a kedélyeket Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160910-kim-kardashian-valosagshow-sztar-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-egy-partin.htmlKanye West polgárpukkasztó pucérkodásairól (is) elhíresült neje ezúttal egy New York-i partin tette tiszteletét az alább is látható ruhakölteményben, ami nem sokat hagyott a képzeletre. Trend--Sminkeld magad egyiptomi királynővé - Mutatjuk, hogyan!http://www.life.hu/trend/20160907-egyiptomi-kiralyno-smink-varady-polettol.htmlVárady Polett legújabb sminkalanya beöltözős buliba készül, ahol Egyiptom a téma. Ha kedvet kaptál hozzá, varázsold át magad te is egyiptomi királynővé. TrendOrigoSylvester Stallone 18 éves lányán ámul a világ: Nagyon dögös!http://www.life.hu/trend/20160905-sylvester-stallone-lanya-a-18-eves-modell-csodaszep-ime-egy-friss-foto.htmlSistine Stallone egy falatnyi ruhában nyűgözte le a velencei filmfesztiválra érkezőket. Ez aztán a szett! Trend--7 dolog, amitől azonnal vonzónak látnak minket a férfiakhttp://www.life.hu/trend/20160902-7-dolog-amitol-azonnal-vonzonak-latnak-a-ferfiak.htmlKi hitte volna, hogy ilyesmivel foglalkoznak a kutatók, de most már egy kísérletsorozaton alapuló tanulmány is bizonyítja, hogy igenis léteznek olyan ruhadarabok, amelyektől sokkal vonzóbbnak találják a férfiak a nőket. TrendOrigoHeidi Klum az örök fiatal: a világ legbetegebb fesztiválján tombolthttp://www.life.hu/trend/20160905-tobbek-kozott-heidi-klum-is-a-vilag-legbetegebb-fesztivaljan-kotott-ki.htmlHeidi Klum, Katy Perry, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Paris Hilton és Nina Agdal...Mi a közös bennük? Nos, mindannyian ellátogattak a világ egyik legextrémebb fesztiváljára, a Burning Man-re, melyet minden nyár végén megrendeznek Amerikában, a Nevada állambeli Black Rock sivatagban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.