Victoria Beckham modelljei visszavágnak: ők bizony nem anorexiásak!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard -
anorexia Victoria Beckham evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég az a vád érte Beckhamnét, hogy szándékosan választott csontsovány lányokat új kollekciója bemutatójára. A modellek azonban most visszavágnak. 

Victoria vasárnap mutatta be a jövő tavaszi kollekcióját, ám a kifutón kizárólag extrasovány lányok voltak. Persze a kritikusok nekiestek a tervezőnek, hogy miért csak anorexiás lányokat választott - mostanában ugyanis egyre népszerűbbek a kissé formásabb, normál alkatú modellek. Beckhamnénél a kifutón viszont minden lány 4-es méretű, vagy annál kisebb volt, derékméretük pedig 60 centi vagy kevesebb.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Neilson Barnard

A sztár maga válogatta a show-ra a lányokat, akik tényleg csontsoványak, Instagram oldalukon viszont szívesen osztanak meg olyan fotót, amin étellel, itallal szerepelnek. A 26 éves Mica Arganaraz egy pizzával fotózkodott, de a lányt elnézve képtelenek vagyunk elhinni, hogy beleférne a gyomrába akár egy szelet is.

Forrás: instagram/micaarganaraz

De sok kritika érte Ondria Hardin testét is: pedig a szupervékony lány imád jógázni és sörözni egyszerre.

Forrás: instagram/ondriahardin

Sajnos vele kapcsolatban is kissé szkeptikusak vagyunk, tekiintve, hogy egyébként ennyire vékony:

Forrás: instagram/ondriahardin

Persze az is lehet, hogy mindannyian nyertek a génlottón, és valóban annyit ehetnek és ihatnak, büntetlenül, amennyi csak beléjük fér!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.