Elképesztő! Nőnek képzeli magát Jacko fia – Fotók

popkirály Michael Jackson lány Paris Jackson Blanket Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson tini korú fia korábban már feltűnt hosszú hajjal, most viszont a nevét is megváltoztatta. 

A Popkirály fiát először 11 hónapos gyerekként láthatta a nagyvilág, mikor apja fél kézzel kilógatta egy berlini hotel erkélyéről. A most 14 éves Prince Blanket már tinédzser és igen komoly átalakuláson ment át az utóbbi időben. Nevét nemrég Bigire változtatta,

hosszú hajat növesztett

és fura ruhákban jár a sztárcsemete.

Ellentétben nővérével Parissal aki hosszú hajától megszabadult és egy

igen erős stílusváltáson ment keresztül!

A 18 esztendős Paris Jackson legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy Instagram videójában borult ki az oldalán kapott negatív kommentektől.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

A három gyerek közül (Prince, Paris, Blanket) a pletykák szerint

a 19 éves Prince nem is vér szerinti fia Jackónak,

de őt ez nem bántja: "Nem érdekel a vérvonal, apukám nevelt, a testvéreim között nőttem fel, ők a családom" – nyilatkozta a sajtónak.

Leesett az állunk: nézd milyen gyönyörű Tóth Gabi!http://www.life.hu/trend/20160921-toth-gabi-gyonyorubb-mint-valaha-szoke-hajjal-es-frufruval.htmlAz ország egyik legjobb hangú énekesnője olyan mint a kaméleon. Az elmúlt évek alatt láttuk már őt hosszú barna, illetve tüsi szőke hajjal is. Minden jól áll neki, de valljuk be ez a mostani külső az igazi telitalálat. Trend--Csak öt perced van a sminkelésre? Segítünk!http://www.life.hu/trend/20160921-gyors-smink-ha-sietned-kell-varady-polettol.htmlMegcsúsztál reggel, és már el kellene indulnod? A sminknek viszont még neki sem álltál? Így pörgesd fel a reggeli sminkelést! TrendOrigoKulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogy sminkelsz majd jövőre!http://www.life.hu/trend/20160919-new-york-fashion-week-beauty-secrets-kulisszatitkok-larion-oscartol.htmlLarion Oscar az első hazai sminkmester, aki a legnagyobb tervezők divatbemutatóin dolgozott a New York Fashion Weeken, most beavat a kulisszatitkokba. A pazar ruhák élménye mellett innovatív sminktechnikákkal lehetsz gazdagabb. Íme, a divatmetropolisz legforróbb titkai! TrendOrigoAmy Schumer rendesen befelelthttp://www.life.hu/trend/20160919-amy-schumer-rendesen-befelelt-az-emmy-riporterenek-elarulta-hogy-tampont-visel.htmlAnnak, aki mikrofonvégre kapja Amy Schumert, bizony vigyáznia kell... Egyszerűen imádjuk a színésznő humorát! TrendOrigoEz hogy lehet? Az 53 éves Demi Moore 20 évet is letagadhatna!http://www.life.hu/trend/20160919-demi-moore-szineszno-bruce-willis-exe-20-evet-is-letagadhatna.htmlDemi Moore laza göncben, kertésznaciban és napszemüvegben úgy fest, mint egy harmincas nő. Vajon mi a titka? Trend--Most még sokkal szőkébb Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20160919-most-meg-sokkal-szokebb-kylie-jenner-haja.htmlKylie Jenner pár hete búcsút mondott a barna tincseknek, és szőkére váltott. De nem akármilyenre! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.