Pillangós manikűr szeptemberre – Így készítsd el!

Forrás: Esztergályos Viktória -
manikűr szépségápolás pillangók szeptember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdjük az őszt egy egyszerűen elkészíthető és látványos, pillangós manikűrrel, amitől garantáltan jó lesz a hangulatotok még az esős napokon is.

Amire szükséged lesz: alaplakk, tetszés szerinti színes körömlakk, fekete és fehér színű körömlakkok, pontozó, vékony fejű ecset, fedőlakk.

  • Az alaplakk száradása után használd a színes körömlakkot mindegyik körmön. Én most egy csillogó narancsszínt választottam.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Ha teljesen megszáradt, vékony fejű ecset segítségével fesd fel feketével a pillangószárny mintáját (kis kép), majd töltsd fel színnel a képen látható módon.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Készítsd el a mintát a többi körömre is.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Egy pontozóval pöttyözz fehérrel a széles fekete sávba, ezzel el is készült a pillangószárnyas minta.
Forrás: Esztergályos Viktória
  • Teljes száradás után fixáld a lakkozást fényt adó fedőlakkal, a tartós manikűr érdekében.
Forrás: Esztergályos Viktória

Betiltott óriásplakátok, túlfűtött szexualitás és meztelenkedés – A divatipar sötét oldala (18+)http://www.life.hu/trend/20160915-tulfutott-szexualitas-a-reklamokban.htmlA meztelenkedés, a szexualitás nyilvános ábrázolása ma már alig döbbenti meg az embereket. Elcsépelt közhely lett, ami korábban elemi erővel hatott: akár egy jól időzített meztelenség a színpadon, egy erotikus vonalat képviselő óriásplakát. Ma viszont már sokszor öncélú és unalmas, egyszerűen kifulladóban van ez a trend is. De nézzük, mit jelentett a meztelenkedés korábban, és mekkorát ütöttek az erre építő divatkampányok! TrendOrigoReese Witherspoon a szoknyák királynője – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160923-heti-stilusmustra-szerepel-benne-emily-blunt-kirsten-dunst-reese-witherspoon.htmlEzen a héten többen is elkápráztattak bennünket, ami bizony már nagyon jólesett az elmúlt hetek kevésbé izgalmas ruhaválasztásai után. Diane Kruger, Emily Blunt és Reese Witherspoon is csodásan festettek. Nézzük is a hét legjobbjait! TrendOrigo3 cipő, amit mindenképpen szerezz be őszrehttp://www.life.hu/trend/20160922-3-cipo-amit-mindenkeppen-szerezz-be-oszre.htmlVégre itt az ősz, a bőr- és ballonkabátok, a sálak, a kötött pulcsik időszaka, és persze a sportcipőké és bokacsizmáké. Idén ősszel mi ezeket a fazonokat ajánljuk! Szerezd be a kedvencedet! Trend--Divatbemutatózz, alkoss, inspirálódj! 5+1 kihagyhatatlan program a Design Hétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160922-kihagyhatatlan-programok-az-idei-design-hetrol.htmlA Design Hét Budapest szeptember 23-tól október 2-ig rengeteg programmal várja a művészetek, a design, a divat és az alkotás szerelmeseit. Íme, 5+1 program, amit mi biztosan nem hagyunk ki! Trend--A retro továbbra is hódít – Beszámoló a New York Fashon Weekrőlhttp://www.life.hu/trend/20160921-a-legnagyobb-tervezok-kollekcioi-a-new-yorki-divathetrol.htmlItt az ősz, végre elkezdődött egy újabb szezon, ami a divatbemutatókat illeti. A New York Fashion Weeken már be is mutatták a legnagyobb tervezők 2017-es tavaszi-nyári kollekcióit. Most kiderül, mit fogunk viselni jövőre! Trend--Rúzs, szoknya, csipke – Sokkoló férfitrendek New Yorkból!http://www.life.hu/trend/20160921-sokkolo-ferfitrendek-new-yorkbol-ruzs-szoknya-csipke-ferfiaknak.htmlVéget ért az év legnagyobb divateseménye, a New York-i divathét, ahol a 2017-es tavaszi-nyári trendeket mutatták be. A csodás ruhaköltemények között feltűnt néhány meglepő darab is. A férfidivat ráadásul egészen sokkoló képet mutatott. Nézzük a legmegrázóbb darabokat! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.