Különc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójáról

kifutó Divathét szépségápolás smink London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merészen előremutató a multikulturális nagyváros pezsgő divatélete. Ez a lendület nemcsak a kollekciókon látszik, hanem a sminkek merész kivitelezésén és tökéletes harmóniáján is. London imádja a különcöket, mi pedig a különleges sminkeket, és volt látnivaló bőven.

Alapozás mesterfokon

A következő szezonban a légiesen könnyed, fényes hatású alapozásé a főszerep. Vége a maszkszerű kontúrozásnak és alapozásnak.

Forrás: AFP

Hála a digitális korszak HD-finomságú, folyékony, bőrtökéletesítő alapozóinak.

Így az elkészítése is pofonegyszerű: a bőrszíneddel harmonizáló árnyalatú színt tedd az arcod egészére, akár egy hidratálókrémet. Ezután egy árnyalattal világosabb korrektorral világosítsd ki a szem alatti területet, a szemzugot és a szemöldökcsontot, az ujjaddal szépen dolgozd össze, és már kész is a trendi alapozás. A végén csak a T-zónádat fixáld le porpúderrel.

A nomakeup is új értelmet kapott Londonban.

Ez az új trend ártatlanságot, egészségtől ragyogó orcákat takar. A titka, hogy a bőregységesítés után csak egy terracotta árnyalatú arcpirosítóval élénkítjük az arc közepét, és egy áttetsző szájfénnyel ékesítjük az ajkat.

Forrás: AFP

Az urban skin ultrafényesen hagyja az arcot, és főszerepet kapnak a highlightok,

ez ugyanis a fényes hatás elengedhetetlen kelléke. Ha szeretnéd elkészíteni, akkor emeld ki a szemzugot, az orrnyerget, a kupidóívet, az áll hegyét és az arccsontot.

A szemhéjfestés titkai

Ami a szemrevalókat illeti, a következő szezon nagy kedvencei között tudhatjuk a barackot, a narancssárgát citrommal fűszerezve, egy kis ciánkéket és a merész tusvonalakat, amit a bevállalósak a keleti kultúra stílusjegyeivel ötvözhetnek. Az ártatlanul friss barackos árnyalatot sem tolták túl, az alapozás után tisztán használták ezt az árnyalatot a szemre és az ajakra egyaránt.

Forrás: AFP

Rúzzsal vagy szemhéjkrémmel a legkönnyebb elérni ezt a krémes hatást.

Az élénk hatáshoz tisztán használjuk majd a színeket. Válassz például egy citromsárga és narancs kombót. Ebben az esetben tedd szemöldökig a citromsárgát, és az alsó szemhéjra is, majd a narancssárga színnel mélyítsd a szempillatövet, és kész is. A szempilláidat természetes hatású fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá.

Szemöldöktrendek

A szemöldöktrendet illetően halványulni látszik a túlrajzolt hatás, sőt egyre finomabb megoldások kezdenek előtérbe kerülni, mint az áttetsző szemöldökbalzsammal való kifésülés, valamint új őrület kezd begyűrűződni, mégpedig a szemöldök halványítás, kivilágosítás.

Forrás: AFP

Rúzsmámor

A londoni rúzstrend is más egy picit. Előtérbe kerül a vizes hatású természetes szájfény, a fényes fekete rúzs, valamint a matt skarlátvörös, a magenta és az élénk narancs. Ha csendes estét szeretnél, akkor préselj le szezonális virágokat, majd rúzs helyett ragaszd az ajkaidra. Egy fotózásra oké, de nem éppen kellemes viselet, valljuk be. Mindenesetre izgalmas volt a kollekcióval együtt ez a különleges megoldás.

Forrás: AFP

London üzenete, hogy merj kilépni a komfortzónádból, mert izgalmas kalandok várnak rád.

Kulisszatitkok a New York-i divathétről: mi már tudjuk, hogyan sminkelsz jövőre!

Larion Oscar az első hazai sminkmester, aki a legnagyobb tervezők divatbemutatóin dolgozott a New York Fashion Weeken, most beavat a kulisszatitkokba. A pazar ruhák élménye mellett innovatív sminktechnikákkal lehetsz gazdagabb. Íme, a divatmetropolisz legforróbb titkai!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.