Mennyit változott Hosszú Katinka négy olimpia alatt? Nézd meg!

úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nevét mára túlzás nélkül az egész világ ismeri. Az Iron Lady sikerszériája hosszú ideje töretlen, számos éremmel a háta mögött joggal nosztalgiázott az úszónő.

Hosszú Katinka pályafutása töretlenül ível felfelé. A riói olimpián elért sikerek után, a világversenyt is bekebelezte az Iron Lady. Bár évek óta sikert sikerre halmoz, karrierje elején bizony neki is voltak nehézségei. Hiába próbálta, az elején nem jött a várva várt eredmény. A londoni olimpia után viszont valami történt, sokak szerint a Shane-nel való találkozása hozta meg Katinkának azt a bizonyos áttörést, mind szakmailag, mind magánéletileg. A lényeg, hogy

a magyar himnusz azóta minden rangos világversenyen felcsendül,

hála a delfingyorsaságú úszónőnek.

Nem is csoda, ha néha ő is elmereng a múlton, és nosztalgiával gondol vissza az elmúlt évek fárasztó és egyben csodálatos állomásaira. Nemrég eddigi négy olimpiáiról osztott meg egy fotómontázst, amelyet az akkreditációs képeiből állított össze.

Az első fotó 2004-ben készült, Katinka szemmel láthatóan még egy kis tinilány volt, az utolsón viszont a világ egyik legeredményesebb sportolója. Az elmúlt 12 évben bravúros változásokon ment át az Iron Lady, nézzük is meg, hogyan változott közben külsőleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.