Így fest anyaszült meztelenül Leonardo DiCaprio barátnője: dögös fotó!

fotó Nina Agdal színész dögös meztelen Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves modell a jelek szerint nem szégyenlős típus, hiszen egy fotó kedvéért szó nélkül dobta le magáról a textilt. Valljuk be őszintén, sok takargatni valója sincs...

Leonardo DiCaprio barátnőjéről lassan kiderül, hogy nem csak a teste jó, hanem a humora is. Ugyanis nemrég egy igencsak szexi fotót tett közzé az Instagram oldalán, méghozzá ezzel a szöveggel: "Várakozás a pizzára!". Ninának bombázó alakja van, így természetes, hogy néha megengedhet magának egy-egy finomabb falatot is. A szexi modell mesterien hívja fel magára az internetezők figyelmét: úgy villantja meg cicijét, vagy épp a popóját, hogy mindezt közben egy jó ügyért teszi.

waiting for @dominos

Nina Agdal (@ninaagdal) által közzétett fénykép,

A fenekénél szakadt ki a modell nadrágja!

Nina Agdal nem szégyenlősködött, Instagram oldalára is kiposztolta, hogyan szakadt ki a nadrágja, amit csak 20 perc után vett észre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.