Különleges bemutatóval ünnepelte születésnapját Herczeg Zoltán

fashion week bemutató Herczeg Zoltán születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges meglepetéssel ünnepelte saját születésnapját, és divatmárkája fennállásának huszadik évfordulóját Herczeg Zoltán.

Zoli még Amerikában találta ki a bemutató koreográfiáját, nagyon különleges dologgal készült. Ilyen még sem ő, sem más nem csinált korábban. Azt állítja, a végeredmény még őt magát is meg fogja lepni.

Kim Kardashian egy szál punciban ment vacsoráznihttp://www.life.hu/trend/20161002-kim-kardashian-egy-szal-punciban-ment-vacsorazni-csipkeruhaja-alig-takarja-a-laba-kozet.htmlBrutálisan jó nő lett Johnny Depp lányahttp://www.life.hu/trend/20161002-kockahasat-villantott-johnny-depp-lanya-lily-rose-depp-a-chanel-uj-parfumjenek-arca.htmlŐsszel fellángolhat a gyomorégéshttp://www.life.hu/trend/20161002-a-gyomoreges-es-a-reflux-tunetei-felerosodnek-osszel.htmlRégen elfelejtett kiegészítőt hozhat divatba Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20161002-regen-elfelejtett-kiegeszitot-a-hajpantot-hozhatja-ismet-divatba-katalin-hercegno.html20 évet is letagadhatna a nyolcvanas évek topmodelljehttp://www.life.hu/trend/20161002-20-evet-is-letagadhatna-a-nyolcvanas-evek-topmodellje-paulina-porizkova-51-eves.htmlRita Ora melltartóban és bugyiban pózolhttp://www.life.hu/trend/20161002-rita-ora-melltartoban-es-bugyiban-pozol-sajat-fehernemukollekciojat-mutatta-be.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.