Rihanna vattacukornak öltözött: Jöttek is rá a legyek!

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Rihanna énekesnő Párizsi Divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ruhákról van szó, a világsztár szereti elengedni a fantáziáját: ezúttal is így tett. 

Rihanna viselt már olyan kanárisárga estélyit, ami után mémek hada lepte el az internetet, és habcsókként is tündökölt már a vörös szőnyegen. A párizsi divathéten az egyik szettje pedig még extrémebb volt: konkrétan egy vattacukorra emlékeztetett - a sztárról készült képeket itt megnézheted.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Az énekesnő a divathéten jópár bemutatón részt vett, ám az amerikai tervező, Marc Jacobs privát buijára választotta ezt a különleges oversize kabátot. Az extrém ruhadarab alatt azonban egy viszonylag egyszerű szett lapult: egy fehér pólóruha és babarózsaszín tűsarkú.

Kim Kardashian egy szál punciban ment vacsoráznihttp://www.life.hu/trend/20161002-kim-kardashian-egy-szal-punciban-ment-vacsorazni-csipkeruhaja-alig-takarja-a-laba-kozet.htmlNem csodálkoznánk, ha a "ruhakölteményt" látva az étterem többi vendégének elment volna az étvágya. Trend--Brutálisan jó nő lett Johnny Depp lányahttp://www.life.hu/trend/20161002-kockahasat-villantott-johnny-depp-lanya-lily-rose-depp-a-chanel-uj-parfumjenek-arca.htmlSzépsége miatt eddig is sokan figyeltek a 17 éves Lily-Rose Deppre, Vanessa Paradis és Johnny Depp lányára, de most, hogy a Chanel új illatának arca lett, még jobban a figyelem középpontjba került. Trend--20 évet is letagadhatna a nyolcvanas évek topmodelljehttp://www.life.hu/trend/20161002-20-evet-is-letagadhatna-a-nyolcvanas-evek-topmodellje-paulina-porizkova-51-eves.htmlA nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje volt Paulina Porizkova. A cseh modell idén betöltötte az 51. életévét, de ez egyáltalán nem látszik rajta. TrendOrigoŐsszel fellángolhat a gyomorégéshttp://www.life.hu/trend/20161002-a-gyomoreges-es-a-reflux-tunetei-felerosodnek-osszel.htmlÉvszakváltáskor, különösen ősszel és tavasszal sokan tapasztalják a gyomorégés kellemetlenségeit. A ki-kiújuló reflux és a gyomorfekély is sok kellemetlenség és fájdalom forrása. Trend--Régen elfelejtett kiegészítőt hozhat divatba Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20161002-regen-elfelejtett-kiegeszitot-a-hajpantot-hozhatja-ismet-divatba-katalin-hercegno.htmlKatalin a természetesség híve, megjelenése mindig hibátlan, és a részletekre is kínosan ügyel. AZ utóbbi napokban azonban többször visel egy olyan kiegészítőt, ami mostanában nem tartozott a legdivatosabb darabok közé.Trend--Ma van Szabó Zsófi esküvője – Máris posztolt egy fotóthttp://www.life.hu/trend/20161001-oktober-1-jen-hazasodik-ossze-szabo-zsofi-es-kedvese-zsolti-fotot-posztolt-a-szineszno.htmlBiztosan nagyon izgatott Szabó Zsófi, hiszem ma van az esküvője, végre hozzámehet szerelméhez, Zsoltihoz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.