Teste helyett az arca volt "pucér" - Smink nélkül pózolt Kim Kardashian

Forrás: Instagram/kimkardashian -
Kim Kardashian Divathét smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian általában félcentis vakolattal pózol a vörös szőnyegen, most azonban úgy döntött, meztelenkedés helyett csak az arca lesz "pucér". 

Talán a mindig szívesen pucérkodó celebmami megunta a meztelenkedést, vagy egyszerűen csak azt gondolta, a pár nappal ezelőtti, mindent, de tényleg mindent megmutató ruhájánál durvábbat egyelőre ő sem tudna viselni, így más trükkhüz folyamodott, hogy ismét címlapokra kerüljön.

Forrás: Instagram/kimkardashian

Kim smink nékül tette tiszteletét a párizsi divathéten a Balenciaga bemutatón, és ezt ő maga írta ki képmegosztó oldalára. Kim így is remekül fest, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a műszempilla, a rajzolt szemöldök és a színezett hidratáló, no meg persze egy kis ajakkorrekció sokat nyomnak a latba....

Kim Kardashian egy szál punciban ment vacsoráznihttp://www.life.hu/trend/20161002-kim-kardashian-egy-szal-punciban-ment-vacsorazni-csipkeruhaja-alig-takarja-a-laba-kozet.htmlNem csodálkoznánk, ha a "ruhakölteményt" látva az étterem többi vendégének elment volna az étvágya. Trend--20 évet is letagadhatna a nyolcvanas évek topmodelljehttp://www.life.hu/trend/20161002-20-evet-is-letagadhatna-a-nyolcvanas-evek-topmodellje-paulina-porizkova-51-eves.htmlA nyolcvanas évek egyik legismertebb modellje volt Paulina Porizkova. A cseh modell idén betöltötte az 51. életévét, de ez egyáltalán nem látszik rajta. TrendOrigoPalvin Barbi mindenkit ver, Melanie Griffith iszonyatosan ijesztő – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160930-heti-stilusmustra-szerepel-benne-palvin-barbi-melanie-griffith-kaley-cuoco.htmlTöbb szuper trendet is bemutattak a héten a sztárok, de a legdögösebbek a héten a magyarok voltak. Hogy a legrémesebb ki volt, a cikkünkből kiderül! Trend--Ördög Nóra tetőtöl talpig virágban tündököl az élő show-banhttp://www.life.hu/trend/20161001-ordog-nora-musorvezeto-gesakent-tundokol-a-star-academy-elo-show-jaban.htmlA Star Academy szombat esti élő adásban a bájos műsorvezetőnek egy csodás virágos ruha fedi a testét.Trend--Különc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójárólhttp://www.life.hu/trend/20160927-sminkmustra-a-london-fashion-week-kifutojarol.htmlMerészen előremutató a multikulturális nagyváros pezsgő divatélete. Ez a lendület nemcsak a kollekciókon látszik, hanem a sminkek merész kivitelezésén és tökéletes harmóniáján is. London imádja a különcöket, mi pedig a különleges sminkeket, és volt látnivaló bőven. TrendAFPRégen elfelejtett kiegészítőt hozhat divatba Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20161002-regen-elfelejtett-kiegeszitot-a-hajpantot-hozhatja-ismet-divatba-katalin-hercegno.htmlKatalin a természetesség híve, megjelenése mindig hibátlan, és a részletekre is kínosan ügyel. AZ utóbbi napokban azonban többször visel egy olyan kiegészítőt, ami mostanában nem tartozott a legdivatosabb darabok közé.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.