Szépségtrükkjeiről vallott Szekeres Nóra - Lesd el őket te is!

Forrás: Marton Szilvia/Origo -
sminktipp szépségtipp szépségápolás Szekeres Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy a mindig bájos Szekeres Nóra betöltötte 36. életévét? Tíz évet simán letagadhatna a műsorvezető, akit ezúttal szépségápolásról, sminktippekről faggattunk. 

Hogy vagy, mivel telnek mostanában a napjaid?

Köszönöm, jól vagyok. Beindult az ősz, elkezdődött a bölcsi, a suli, jönnek az új kihívások. Az őszi szezon számomra mindig a kezdés, az új év időszaka, amikor minden beindul, és így is történt: sokkal aktívabb, pörgősebb időszak ez, mint a nyár.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

Nemrég volt a 36. születésnapod, pedig még most is 26-nak nézel ki. Nem szoktak meglepődni a korodon?

Amikor a gyerekek mellettem vannak, akkor nem. (nevet) Egyébként tényleg örülök, hogy ilyen szempontból szerencsés vagyok

Ez genetika, vagy nagyon odafigyelsz a bőrödre?

Azt hiszem, talán most látszanak a jótékony jelei annak, hogy például soha nem dohányoztam, soha nem ittam, de egyébként mindig is fontos volt számomra az ápoltság.

Tehát nagy hangsúlyt fektetsz a mindennapi bőrápolásra?

Ez valójában rutin. Fel sem tűnik, hogy ezt megteszem a bőrömért, annyira benne van a mindennapjaimban, annyira természetes számomra. Például az arctisztítás is szerves része az esti készülődésnek, így soha nem fordult még elő, hogy sminkben feküdtem volna le.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

Mennyire vagy kísérletező a különböző szépségápolási termékek terén?

Szeretem a jól bevált dolgokat, ha valami tényleg jó és megbízható. De előfordul olyan, hogy a szervezet azt mondja: elég volt, és akkor váltani kell. Ebben persze az is benne van, hogy az embernek másra van szüksége a különböző életkorokban. Mást igényel a bőrünk 16, 26 és 36 évesen. Ezt a változást pedig követni kell, és figyelni kell arra, hogy azt adjuk a bőrünknek, amire valóban szüksége van.

Van olyan szépségápolási trükk, amit anyukádtól tanultál?

Amit korábban említettem, hogy az ápoltság mennyire fontos számomra, az anyukámtól jön. Ő jól tudta, hogy itt kezdődik minden: az alapvető tisztaságnál, ápoltságnál. Mindig járt kozmetikushoz, fodrászhoz, ápolt volt a bőre, a keze. Ezek a rituálék pedig az én életembe is bekerültek.

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

A hidratálás és a tisztítás soha nem maradhat ki.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mennyire sminkelsz a mindennapokban?

A munkám miatt fontos a smink, különösen, ha képernyőn vagyok. A hétköznapokban azért nem viszem túlzásba. Bár a vörös rúzst nagyon megszerettem, szerintem csodás dolog. Ha csak az van rajtad, máris kész vagy. Na jó, egy BB krém, egy kis szempilla-kiemelés és szemöldök-igazítás nem árt hozzá. Egyébként nagyon sokáig nem tudtam, hogyan sminkeljek, mi az, ami igazán jól áll nekem, de sokat tanultam azoktól a profiktól, akik sminkeltek az elmúlt években.

Mi az, amire mindig nagy gondot kell fordítani?

A szemöldök rendben tartása szerintem nagyon fontos. Annyira meghatározza az ember arcát és karakterét, hogy milyen a szemöldök formája, sűrűsége, és semmi nem tud akkora változást előidézni az arcon, mint ennek a megváltoztatása.

Mi a legnagyobb hiba, amit nem éri meg elkövetni a szépségért?

Visszafordíthatatlan dolgokat csinálni. A szépségideál folyamatosan más és más. A változtatás lehetőségét fenn kell tartani.

Forrás: Marton Szilvia/Origo

Szekeres Nóra: „Jobban tetszik a hajlékonyság, mint a kidolgozott izmok”

A gyönyörű műsorvezető nádszálvékony, légies alakjával pillanatok alatt bárkit levesz a lábáról, ezért gondoltam, meginvitálom egy jógaórára, és biztos voltam benne, jól állnak majd neki a nyakatekert testtartások. Nézd meg a csodás jógafotókat Nóráról!
Cipőmánia az ókortól napjainkig - Avagy miért imádják a nők a lábbeliket?http://www.life.hu/trend/20161004-cipomania-az-okortol-napjainkig.htmlManapság a nőiesség egyik meghatározó alapdarabja a szép cipő. De honnan indult a cipőmánia, és miért alalkult ki ez a divathóbort? Ideje visszatekinteni 10 ezer évvel ezelőttre! Trend--Ki volt az elmúlt évek legszebb magyar celeb menyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20161003-ki-volt-a-legszebb-magyar-celebmenyasszony-szavazz.htmlSzabó Zsófi október 1-jén mondta ki a boldogító igent párjának, ennek apropóján pedig összeszedtük az elmúlt évek híres celeb menyasszonyait. Neked kinek a ruhája tetszett legjobban? Trend--Különc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójárólhttp://www.life.hu/trend/20160927-sminkmustra-a-london-fashion-week-kifutojarol.htmlMerészen előremutató a multikulturális nagyváros pezsgő divatélete. Ez a lendület nemcsak a kollekciókon látszik, hanem a sminkek merész kivitelezésén és tökéletes harmóniáján is. London imádja a különcöket, mi pedig a különleges sminkeket, és volt látnivaló bőven. TrendAFPŐszi rúzsmámor! Ezeket a színeket semmiképpen ne hagyd kihttp://www.life.hu/trend/20160927-oszi-ruzsmamor-ezeket-a-szineket-ne-hagyd-ki-iden-osszel.htmlHa még mindig azon izgulnál, hogy a nyár végével le kell mondanod a színekről és az izgalomról, akkor megnyugtatunk. Erről szó sincs. Az ajkak is igazi színmámorban égnek majd. Íme, Larion Oscar tanácsai! TrendOrigoÁlomesküvő 1. rész - Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát http://www.life.hu/trend/20160927-mondj-igent-elso-resz-a-tokeletes-menyasszonyi-ruha.htmlA elkövetkező 7 hétben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát!Trend--3 divattrend, amit érdemes kipróbálni idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20160927-3-divattrend-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlEzúttal három izgalmas trendet emeltünk ki a 2016-os őszi–téli szezonból, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ha egy kis extra izgalommal szeretnéd fűszerezni a hétköznapokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.