királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már biztosan nektek is feltűnt, hogy a kis trónörökös sosem visel hosszú nadrágot, kizárólag rövidet. Az ok roppant egyszerű. 

A jelenleg három és fél éves György herceget az egész világ imádja. A kisfiú egyszerűen tüneményes, amit több eseményen is bizonyított már nekünk. Egy amerikai lap most kiderítette, hogy a királyi csemetének miért kell mindig rövid nadrágban megjelennie a nagyközönség előtt. A hírek szerint a herceg azért viseli mindig ezt a ruhadarabot, mert a hercegek egy bizonyos kor alatt mindig is ezt hordták, sőt a brit arisztokraták etikettje meg is követeli ezt a hagyományt – írja a Mashable.

Forrás: AFP

Kiváncsiak lennénk, hogy vajon Katalin mit szól a dologhoz, hiszen a tél közeledtével a kis György csak nem járkálhat ebben a szettben.

Nagy bejelentésre készül Katalin és Vilmos: jön a baba?

A legfrissebb értesülések szerint nem vesztegette az időt a hercegi pár: már készülnek a harmadik baba érkezésére.
Álomesküvő 2. rész - A gyűrű az összetartozás, az örök szerelem szimbólumahttp://www.life.hu/trend/20161004-alomeskuvo-masodik-resz-jegygyuruk-es-karikagyuruk.htmlA elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Fehérneműben szelfizett a különleges szupermodell, Winnie Harlowhttp://www.life.hu/trend/20161004-fehernemuben-szelfizett-a-kulonleges-borbetegsegben-szenvedo-szupermodell-winnie-harlow.htmlA 22 éves Winnie Harlow nem fél semmitől: a külöleges bőrbetegségben szenvedő lány fehérneműben mutatta meg testét. TrendOrigoÓriásit terpesztett Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20161003-mihalik-eniko-hatalmas-terpeszbe-vagta-magat-a-reggeli-edzesen.htmlA gyönyörű modell még edzőruhában is képes a legjobb formáját hozni.TrendOrigoHová lett az elegancia? Jennifer Lawrence kissé alulöltözött a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20161002-jennifer-lawrence-szineszno-sima-farmerben-jelent-meg.htmlA mindig bombacsinos színésznő sem lehet állandóan csúcsformában. Trend--Különc sminkek, merész kivitelezés - Sminkmustra a londoni divathét kifutójárólhttp://www.life.hu/trend/20160927-sminkmustra-a-london-fashion-week-kifutojarol.htmlMerészen előremutató a multikulturális nagyváros pezsgő divatélete. Ez a lendület nemcsak a kollekciókon látszik, hanem a sminkek merész kivitelezésén és tökéletes harmóniáján is. London imádja a különcöket, mi pedig a különleges sminkeket, és volt látnivaló bőven. TrendAFPMi ez a frizura? Kócos fürtök alatt bújt el Billie Piperhttp://www.life.hu/trend/20160929-kocos-furtok-alatt-bujt-el-billie-piper-a-sakaltanya-sztarja.htmlA színésznőre igen nehezen lehetett ráismerni legújabb frizurája alatt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.