Mi lassan télikabátban járunk, de Bódi Sylvi még bikiniben napfürdőzik

Bódi Sylvi tenger Nap szörf bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütés és szörfdeszka: ez Bódi Sylvi két legfontosabb kiegészítője. A modell már nem is tudna meglenni a hullámok morajai nélkül, mi pedig csak irigykedni tudunk a buszmegállóban vacogva.

"Ez vagyok én, és ez az a hely, ahová tartozom. Helyek, ahol kókuszpálmák nőnek, ahol erőteljes a napsugár és a tenger hullámai szolgáltatják a napom ritmusát" - írta a többi között Bódi Sylvi a feltöltött fotójához, amin egy szörfdeszkával, olyan sárga bikiniben pózol, mint a nap. Mi pedig az irigységtől vagyunk hasonlóan sárgák, de azért persze egyetértünk Sylvivel, aki élvezi az egyszerű, lassú életmódot, a békét és a harmóniát. "Közel lenni a természethez, a legjobb dolog a világon" - osztotta meg még érzéseit a modell, aki valószínűleg soha nem is akar majd hazatérni a paradicsomból.

Bódi Sylvi korallzátonynak csapódott szörfözés közben, de már jól van

Nemrég egy csúnya baleset érte Bódi Sylvit: szörfözés közben csúnyán megsérült és össze kellett varrni a mellkasát. A szépséget azonban még ez sem tantoríthatta el a kedvenc sportjától, hiszen máris szörfdeszkára állt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.